2019-08-01 243 瀏覽
今日返到舊公司附近揾食,之前係到咁耐都唔知呢到有間咁日式既燒肉店,裝修好有日本風味,一入門口就係櫻花樹裝飾(好似係),仲有好多日式酒桶添。一入座就會上套餐包既食物先,豬牛、海鮮、魚生刺身都有,肉類都有TAG標明係咩部位,更加方便啲唔食牛/豬既朋友,避免食錯,認真係細心抵讚!我同朋友最中意燒牛舌,encore左幾份呢。另外海鮮都唔比肉類少,份量其實多到唔洗再額外order都夠食呢。刺身夠哂新鮮,有蠔有海膽,份量質素同價錢係成正比的。最中意都係佢地既飲品同甜品bar,全部都係任拎,啤酒、清酒到無酒精果汁都一應俱全,岩哂酒鬼黎relax下呀!甜品方面當然唔少得雪糕啦,dreyer's同movenpick都係任食,大滿足呢。除左雪糕之外仲有啲熱既甜品,同朋友點左炸榴槤,超級香榴槤味!

我同朋友最中意燒牛舌,encore左幾份呢。

刺身夠哂新鮮,有蠔有海膽,份量質素同價錢係成正比的。