2020-10-19 8398 瀏覽
雖然成日周圍去食嘢,但係值得重複去食嘅餐廳唔係話好多。日式燒肉店我鍾意呢間,因為性價比好高,仲要係放題,唔使就住個荷包食,食得暢快!Order紙分門別類,食物種類好多可以慢慢揀。 出面嘅飲品有茶、紙包裝、罐裝飲品、麵豉湯、唔同種類嘅酒都有。喺出邊攞完飲品,返到嚟枱面就已經有三大個頭盤。第一個就係龍蝦,每人有半隻㗎,仲有唔少膏啖啖肉。另一個就係刺身拼盤,有六種唔同嘅刺身,最好食就係海膽,用紫菜包住嚟食會更好食。仲有一碟係肉類嘅拼盤,每款肉都標註咗名稱,樣樣都少量俾你試吓味道,邊樣好食嘅可以無限再encore。肉類無乜預先調味,調味料或醬料可以自由配搭。而我最鍾意嘅就係燒菠蘿,睇佢咁深色你就知道佢好熟,特別香甜,而且仲好開胃添。另外我推介嘅係海老,大大隻,而且質素好高,必食!今次我哋食咗兩個半鐘(5:00-7:30pm),時間非常充足。  79折每人先三百六十幾蚊。仲可以傾吓計,慢慢出去食啲甜品仔同埋雪糕。 今次MOVENPICK有楓糖合桃味,味道幾特別架。

Order紙分門別類,食物種類好多可以慢慢揀。

肉類無乜預先調味,調味料或醬料可以自由配搭。

另外我推介嘅係海老,大大隻,而且質素好高,必食!

2020-08-07 12600 瀏覽
⚠️懷疑藍店會唔會幫襯大家自行抉擇⚠️⚠️因有手足留言表示餐廳近期曾出現在東張西望,未知是否藍店亦有待FC,我上網搵過暫時都未有答案,大家請自抉擇會唔會幫襯,如果FC到係真藍店我將會del post🙇🏻‍♀️⚠️想推薦好耐嘅高質燒肉店❤️好耐之前食過一次嗰陣已經覺得好正到而家開左個page就當然要介紹比大家😉好啱酒鬼/三五知己係到聚下❤️🍴2.5小時燒肉放題(原價$408;優惠價:$322 另收加一)我地今次係揀5:30pm早段時間去食就會比較平啲❤️餐廳仲做梗優惠like facebook就有79折優惠👍🏻入座後店員就會即刻會上刺身拼盤、燒肉拼盤同每人半邊龍蝦(冇得任食🥺)🦞刺身都幾厚幾新鮮仲有海膽👍🏻燒肉方面比嘅份量都幾多~我個人幾推薦兩款澳洲和牛❤️肉味濃得黎油脂分佈都幾靚❤️龍蝦係冇得任食嘅~質素屬於中等水平如果鮮味再濃啲就好😉天婦羅嘅質素唔錯炸粉唔會太厚炸到啱啱好👍🏻串燒方面選擇都幾多我地只係剔左一部分黎試吓🤣個人幾推薦雞皮自己慢慢燒到脆卜卜🤤甜品方面都有幾款但我影完想食嘅時侯已經冇曬~🥺好彩仲有Movenpick同Dryers雪糕補翻數😊🍶開頭講過適合酒鬼/三五知己過黎吹下水食下飯係因為餐廳除
⚠️懷疑藍店會唔會幫襯大家自行抉擇⚠️

天婦羅嘅質素唔錯炸粉唔會太厚炸到啱啱好👍🏻

🍶開頭講過適合酒鬼/三五知己過黎吹下水食下飯係因為餐廳除左有一般嘅飲品汽水任飲之外仲有一個酒嘅corner🤩紅酒、白酒、清酒、梅酒同柚子酒任君選擇🥰我個人覺得柚子酒幾特別👍🏻

📍 響 - Hibiki 日本燒肉 (佐敦)
佐敦白加士街101號珀軒1樓
2020-07-24 11215 瀏覽
已是晚市禁止堂食之前的事了,那時候,新冠肺炎疫情似乎開始受控,限聚令放寬了,可以最多八人一起用餐,我與多位沒有見面多時的舊同學,便在一個晚上來到這間人氣不錯,環境甚有日本風的日本燒肉放題店聚聚舊,共「響」一晚久別重逢的美好時光。這兒的晚市刺身及燒烤放題,兩位送新鮮「熟食波士頓龍蝦」,四位或以上再送「喜知次」一條,這晚我們一行六人,正好把兩款優惠同時享用。開邊波士頓龍蝦膏多味甜,喜知次經烤炙後,油香撲鼻,味道也好。大堆頭的多款刺身有不可添吃的「原板海膽」和可無限量添吃的「帆立貝」、「油甘魚」、「八爪魚」、「甜蝦」、「三文魚」,海膽味道比想像中甜,其他各款刺身也新鮮可喜。這兒的燒肉也是店子的賣點之一,「澳洲和牛西冷」和「澳洲和牛胸腹」是我的心水選擇,肉質好,肉味也濃。他如「美國牛肋骨」、「米澤三元豚西冷」和「米澤三元豚腩片」相對地沒有那麼回本,燒得香噴噴,熱騰騰的牛肋骨與三元豚,仍然吸引好吃。至於其他食物方面,選擇不算超級多,可也不少,雖然放題時間都有兩小時三十分,但歡樂的時光總是過得特別快,大夥兒邊點邊吃,笑笑談談,轉眼便已要交檯給下一輪的顧客,實在有點不捨。在今日疫情不但並未受控,而且
已是晚市禁止堂食之前的事了,那時候,新冠肺炎疫情似乎開始受控,限聚令放寬了,可以最多八人一起用餐,我與多位沒有見面多時的舊同學,便在一個晚上來到這間人氣不錯,環境甚有日本風的日本燒肉放題店聚聚舊,共「」一晚久別重逢的美好時光。

至於其他食物方面,選擇不算超級多,可也不少,雖然放題時間都有兩小時三十分,但歡樂的時光總是過得特別快,大夥兒邊點邊吃,笑笑談談,轉眼便已要交檯給下一輪的顧客,實在有點不捨。在今日疫情不但並未受控,而且愈益嚴重的香港,現在就連與親朋好友一起吃晚餐的機會也沒有,這次聚會頓時成為一段令人懷念的美好時光。
  • 澳洲和牛西冷
  • 澳洲和牛胸腹
2020-07-20 6286 瀏覽
終於試左想試好耐既響 - Hibiki 日本燒肉!預早左成個月BOOK位,準時到好快就獲安排入座。高級日式放題可以任食日本直送朝捕晚獲魚生、刺身、燒肉、雪糕、任飲紅白酒等等。入座後不久就獲奉上刺身拼盤、燒肉拼盤及波士頓龍蝦,可以慢慢食住劃點餐紙。刺身拼盤有齊海膽、三文魚、油甘魚、八爪魚、帆立貝、甜蝦,件件新鮮肥美。推薦海膽細膩入口即溶,三文魚甘香爽滑、油甘魚油滑肥而不膩、八爪魚嫩中帶脆、帆立貝厚實鮮甜。燒肉拼盤貼心地附上七款標籤,各款肉類質素佳。澳洲和牛肉眼口感軟腍、澳洲和牛西冷味道帶油香、澳洲和牛胸腹口感Q彈有嚼頭、米澤三元豚西冷肉味香濃、米澤三元豚腩片肉汁香甜四溢、美國牛肋骨油花量適中、骨付雞肉腸香口多汁、手羽嫩滑。波士頓龍蝦味道濃郁,肉質鮮甜富彈性,口感紮實爽彈,仲有滿滿蝦膏,正!炸物方面天婦羅大蝦炸至外酥脆內彈牙。芝士年糕鬆脆煙韌芝士味濃郁,榴槤炸彈外脆內軟香脆又可口。和牛田園沙律和牛軟嫩有嚼勁,沙津菜新鮮又爽脆!味付螺肉口感爽滑,配特製味付醬汁超惹味。中華沙律清爽有咬口,口感豐富。鹽味枝豆香甜鮮脆,含豐富蛋白質,健康又好味。椒鹽燒揀左多款串燒,推薦爽口雞腎串同充滿嚼勁既雞軟骨
終於試左想試好耐既響 - Hibiki 日本燒肉!
預早左成個月BOOK位,
準時到好快就獲安排入座。

高級日式放題可以任食日本直送朝捕晚獲魚生、
刺身、燒肉、雪糕、任飲紅白酒等等。

入座後不久就獲奉上
刺身拼盤、燒肉拼盤及波士頓龍蝦,
可以慢慢食住劃點餐紙。

刺身拼盤
有齊海膽、三文魚、油甘魚、
八爪魚、帆立貝、甜蝦,件件新鮮肥美。

推薦海膽細膩入口即溶,
三文魚甘香爽滑、油甘魚油滑肥而不膩、
八爪魚嫩中帶脆、帆立貝厚實鮮甜。

燒肉拼盤
貼心地附上七款標籤,
各款肉類質素佳。

澳洲和牛肉眼口感軟腍、
澳洲和牛西冷味道帶油香、
澳洲和牛胸腹口感Q彈有嚼頭、
米澤三元豚西冷肉味香濃、
米澤三元豚腩片肉汁香甜四溢、
美國牛肋骨油花量適中、
骨付雞肉腸香口多汁、手羽嫩滑。

波士頓龍蝦
味道濃郁,肉質鮮甜富彈性,
口感紮實爽彈,仲有滿滿蝦膏,正!

炸物方面
天婦羅大蝦炸至外酥脆內彈牙。
芝士年糕鬆脆煙韌芝士味濃郁,
榴槤炸彈外脆內軟香脆又可口。

和牛田園沙律
和牛軟嫩有嚼勁,
沙津菜新鮮又爽脆!

味付螺肉
口感爽滑,配特製味付醬汁超惹味。

中華沙律
清爽有咬口,口感豐富。

鹽味枝豆
香甜鮮脆,含豐富蛋白質,健康又好味。

椒鹽燒揀左多款串燒,
推薦爽口雞腎串同充滿嚼勁既雞軟骨串。

同場仲有多款精選雪糕同甜品
雪糕有Dreyer's、Movenpick、Fruttato Gelato,
Dreyer's除雪糕杯仲有甜筒選擇,
放題少見既Fruttato Gelato更有榴槤雪糕杯、
芒果益力多雪條,有驚喜!!

飲品都有超多款式揀,有各式茶飲、汽水、啤酒,
仲有清酒、梅酒、柚子酒、紅白酒等等!

2020-07-20
2020-06-14 11938 瀏覽
刺身拼盤,款式好多,包括有海膽、三文魚、油甘魚、八爪魚、帶子、甜蝦,海膽以外,各款刺身均可無限添加;海膽口感滑溜,味道唔腥、清甜,配以青瓜、紫菜食用,味道更佳;三文魚口感厚實、肥美;油甘魚食落油多、甘香;八爪魚口感爽口;帶子口感厚身,味道鮮甜。波士頓龍口感爽彈,肉質飽滿,鮮味十足。燒肉拼盤,包括有澳洲和牛肉眼、澳洲和牛西冷、澳洲和牛胸腹、米澤三元豚西冷、米澤三元豚腩片、美國牛肋骨、骨付雞肉腸、手羽,燒肉拼盤、其他各款肉類均可無限添加;澳洲和牛肉眼霜降肉脂分布恰當,油脂部分入口即化;澳洲和牛西冷肉質軟腍,牛脂味香,肉味帶層次;澳洲和牛胸腹肉味濃郁;米澤三元豚西冷肉質鮮嫩;米澤三元豚腩片肥瘦勻稱,食落好香口;美國牛肋骨牛香味濃,有咬口;骨付雞肉腸外層香脆,雞汁滿腔;手羽肉質滑嫩,好鎖汁。燒肉,包括有一口牛粒等等,口感厚肉,食落好可口。海鮮,包括有海蝦、紐西蘭青口等等,海蝦、紐西蘭青口好新鮮,口感彈牙。椒鹽燒,包括有雞腎串、雞肉串等等,雞腎串、雞肉串好入味,食落非常惹味、鹹香,雞腎串口感脆爽,雞肉串口感軟嫩、多汁。天婦羅及炸物,包括有大蝦天婦羅、松葉蟹柳天婦羅、日式炸餃子、芝士年糕、榴槤炸彈

波士頓龍口感爽彈,肉質飽滿,鮮味十足。

燒肉拼盤、其他各款肉類均可無限添加;

燒肉,包括有一口牛粒等等,口感厚肉,食落好可口。

天婦羅及炸物,包括有大蝦天婦羅、松葉蟹柳天婦羅、日式炸餃子、芝士年糕、榴槤炸彈、紫芋圓等等,各款天婦羅及炸物即叫即炸、外皮口感酥脆、不油膩;大蝦天婦羅口感Q彈;松葉蟹柳天婦羅口感滑嫩;日式炸餃子皮薄餡多,餡料滲透住不少肉汁;芝士年糕口感外脆內軟,流心效果突出,味道咸香;榴槤炸彈味道非常濃郁;紫芋圓味道香甜,口感外香脆、內軟糯。

8款精選雪糕及甜品,3個品牌包括有MOVENPICK、Dreyer’s、Fruttato Gelato;包括有MOVENPICK瑞士巧克力雪糕、MOVENPICK草莓雪糕、MOVENPICK覆盆子意大利奶凍雪糕、MOVENPICK楓糖合桃雪糕、Dreyer’s日本京都宇治抹茶牛乳扭紋脆筒雪糕、Dreyer’s日式柚子扭紋脆筒雪糕、Fruttato Gelato榴槤雪糕迷你杯、Fruttato Gelato芒果糯米飯雪條。

飲品,款式超多,包括有道地極品解茶、康師傅冰糖雪梨、板町菊花茶、OKF SAC’s Grape Drink With Pulp等等。
  • 骨付雞肉腸
  • 天婦羅
  • 雪糕
  • 澳洲和牛
  • 榴槤炸彈
🔎佐敦白加士街101號珀軒1樓*📍 響 – Hibiki日本燒肉.太耐無食放題了,但係我心目中最好味最豐富嘅放題一定係呢間.我已經食過幾次,亦都介紹過好幾個朋友,佢哋都係大讚呢到嘅質素.同一般放題餐廳一樣,分門別類每樣食物.十分方便.一開始就有龍蝦,刺身等做凍盤.龍蝦雖然凍,但無損佢嘅鮮甜味道.啖啖肉.而幾款剌身都非常新鮮,而且仲有海膽嫁!海膽迷嘅我當然見到相當興奮啦.燒肉方面.賣相已經非常得!而且非常欣賞佢已經標埋名,燒雞肉腸唔多地方有得食,幾爽口彈牙,其次我都好欣賞佢哋嘅牛肉.牛味重,肉汁多.而成晚重點係有我最愛嘅Movenpick雪糕,其實仲有唔同牌子,我仲試埋另一有榴槤味嘅雪糕,覺得大滿足!#entryjordan
🔎佐敦白加士街101號珀軒1樓
📍 響 – Hibiki日本燒肉

太耐無食放題了,但係我心目中最好味最豐富嘅放題一定係呢間.

同一般放題餐廳一樣,分門別類每樣食物.十分方便.

燒肉方面.賣相已經非常得!而且非常欣賞佢已經標埋名,

#entryjordan
睇返啲燒肉放題相,看到又肚餓了🙈之前去咗呢間位於佐敦嘅響 Hibiki 日本燒肉放題😍平日去都好full下,晚市放題分2段特段,限時2.5小時,另有宵夜放題😉一開始店員先送上燒肉拼盤同刺身拼盤,2位或以上仲送新鮮波士頓龍蝦1客🦞龍蝦已開邊上,好放便食用!肉質彈牙又多膏😍!🐽燒肉拼盤一共包括左八款,包括美國牛肋骨、米澤三元豚腩片、米澤三元豚西冷、澳洲和牛肉眼、澳洲和牛胸腹、手羽(即雞翼)同骨付雞肉腸。全部肉質都不錯,仲好貼心擺埋佢哋個名牌喺肉隔離,咁就唔洗怕唔知食緊邊款啦,之後唔夠仲可以任添呢😋!🐟刺身拼盤刺生都有多款,除左三文魚、油甘魚、甜蝦、帶子、八爪魚,仲有海膽!全都可以encore😋,不過海膽就冇得任食啦,另外仲有日本每天空運刺身可以單點架!日日都不同款😉🌟除以上呢d,仲有好多款天婦羅及炸物、小食、沙律、椒鹽燒、蔬菜、和食,選擇十分多,飲品方面同樣選擇多多,有成10多款汽水任飲,亦有日式啤酒、梅酒、柚子酒任飲!🍨最後當然要食埋甜品,Movenpick 雪糕,Dreyer's甜筒,榴槤雪糕,Fruttato gelato都係任食呢,呢餐真係超滿足呀😝
睇返啲燒肉放題相,看到又肚餓了🙈

一開始店員先送上燒肉拼盤同刺身拼盤,
2位或以上仲送新鮮波士頓龍蝦1客🦞
龍蝦已開邊上,好放便食用!肉質彈牙又多膏😍!

🐽燒肉拼盤

一共包括左八款,包括美國牛肋骨、

🐟刺身拼盤
另外仲有日本每天空運刺身可以單點架!
日日都不同款😉

🌟除以上呢d,仲有好多款天婦羅及炸物、

🍨最後當然要食埋甜品,Movenpick 雪糕,
都係任食呢,呢餐真係超滿足呀😝😝!

2020-11-25 0 瀏覽
朋友係食肉獸🤣佢生日飯我就諗到之前食過這間餐廳,完全滿足到一個食肉狂,仲有日本魚生 一小份海膽。每個人有半隻龍蝦。我一個人食晒啲海膽魚生都冇肚痛。因為平時我一定肚痛。今次一啲都冇。真係覺得唔錯 ,雖然有啲嘢自已燒到乾晒。但係環境同埋服務態度都非常之好,係值得再嚟嘅⋯⋯眼見隔離枱小朋友一個人食咗五杯雪糕 一支雪條...其他嘢真係食好少。真係覺得好厲害😝眼見佢父母仲覺得好回本😝榴槤雪糕真係唔錯,折實之後三百幾一個人 都覺得自己食到呢個價錢
2020-11-24
  • 龍蝦
  • 雪糕
  • 骨付雞肉腸
  • 澳洲和牛
  • 榴槤炸彈
  • 刺身拼盤
2020-11-22 0 瀏覽
朋友指定話想食燒肉,想又食刺身,又要抵食,就諗到呢間任食燒肉放題~坐足2.5小時,而且款式都算多!.▪️和牛晚市放題 $322一坐低,會送上三碟一早預備好的刺身、龍蝦以及燒肉拼盤。另外點餐紙上的就可以任叫~包括有海鮮、蔬菜、天婦羅、小食、烏冬、椒鹽燒等等每張枱都有幾款調味,海鹽胡椒等等~刺身大大份,完全唔似兩人份量!仲有個隱藏嘅紫菜,食咗一陣先發現🤣雖然整體OK,但有一兩款食落唔算好新鮮~至於龍蝦燒咗,再自己加調味,不得不讚一讚自己,又燒得幾好食wor👅店員上既燒肉拼盤,份量亦係好足,其實根本唔洗再叫肉都夠飽!澳洲和牛西冷同肉眼都超好食,厚度適中,嫩滑多汁,係咁多款最好食既top2!!-我地另外叫左款烏冬紙內既泡菜石狩鍋,黎到先知,原來係冇烏冬得湯,如果想食鳥冬,仲要叫個清湯烏冬自己加落去!唔知係咪因為坐左向風口位,燒燒下肉都有啲凍,所以有d熱湯落肚暖下胃既感覺十分好~飲品除左有平時既汽水果汁,仲有提供啤酒梅酒等等至於甜品方面,都有大家中意既movenpick、雪條~
▪️和牛晚市放題 $322

每張枱都有幾款調味,海鹽胡椒等等~

飲品除左有平時既汽水果汁,仲有提供啤酒梅酒等等

至於甜品方面,都有大家中意既movenpick、雪條~
2020-11-13 203 瀏覽
今日放假相約朋友去食放題,見響早場有折扣我地就食5點,食2個半中,可以慢慢食。一坐底店員就送上刺身,有牡丹蝦,帆立貝,三文魚,海膽,油甘魚,八爪魚等,刺身都幾鮮味,切得厚身,海膽好creamy可以配紫菜食,牡丹蝦新鮮爽口彈牙。原隻龍蝦可以凍食可以燒一燒再食,龍蝦肉爽口仲好juicy,d膏都幾多。我最期待嘅燒肉,有唔同嘅和牛,肉味香濃,油脂分怖平均,平時出去食燒肉好唔抵呢到可以無限encore一於食番夠本。天婦羅整得幾好,炸粉漿薄薄地,我最中意芝士年糕,好煙un。食到好飽都要再食埋甜品,有唔同口味嘅雪糕可以揀。

天婦羅整得幾好,炸粉漿薄薄地,我最中意芝士年糕,好煙un。

食到好飽都要再食埋甜品,有唔同口味嘅雪糕可以揀。
2020-11-05 317 瀏覽
好耐無同老公拍拖放題了,要食梗係食好啲食餐勁,就黎到喺佐敦出哂名嘅 響 日式燒肉放題!今日黎食五點鐘嘅早場,好彩book咗位,真係座無虛席坐低一陣,店員就為我哋送上一大盆刺身 及 和牛拼盤,建議我哋試完主打嘅刺身同肉類嘅味道,之後就可以按自己口味再加單!三文魚夠肥美,老公至愛,一下就KO左十幾件😂,肉類款式多,鋪滿雪花嘅澳洲和牛,油香四射,日本豚肉、雞肉,都十分嫩滑, 引到我哋不停encore😂😂,食得是福❤️另外仲有燒野菜、窩物、各款沙律、小食、天婦羅等等!仲有紅白酒任飲!movenpick 、Haagen Dazs 雪糕,gelato雪條任食❤️最近仲做緊七九折添,性價比十足!.

今日黎食五點鐘嘅早場,
好彩book咗位,真係座無虛席

另外仲有燒野菜、窩物、各款沙律、小食、天婦羅等等!
仲有紅白酒任飲!

最近仲做緊七九折添,性價比十足!
2020-11-05 310 瀏覽
🏡近期工作太繁忙,好耐冇食自助餐,要食,就梗係要食好啲!😆呢度自助餐依然人氣Keep住高企~記得一定要訂位一坐低,唔使order,店員會上佢哋嘅王牌食物,而且仲好有心機,款款都貼晒名,可以食到邊款特別好食嘅,先再order!兩人會送一整隻波士頓龍蝦,我就比較鍾意熱食,所以擺喺個爐度燒一燒,夠熱就攞出嚟,就咁用筷子,已經可以將成舊龍蝦肉撩出嚟,啖啖肉,非常爽口!刺身方面,有三文魚、吞拿魚 、油甘魚、甜蝦、北海道帶子刺身 、海膽等,食落去夠新鮮、夠冰凍。和牛真係必食!和牛西冷比較嫩滑、冇乜筋和牛肉眼就肉味最重兩款 我哋都忍唔住encore咗幾輪!😆之前以為佢淨係出名和牛,點知原來連豚肉 都咁出色,每片都切得非常薄,晶瑩剔透,燒起上嚟,不費時間,容易熟,而且非常爽口!另外仲有各款嘅天婦羅、燒物、壽司等,款式多到不能盡錄, 真係要食好幾次,先食得晒啲款😆呢度環境好寬敞 ,燈光光猛,而且仲有我最愛嘅gelato雪條, 最尾再食返支低卡路里嘅雪條 ,感覺冇咁邪惡,非常良好!回頭率100%❤️❤️下次一定要再嚟🌿
🏡
近期工作太繁忙,好耐冇食自助餐,要食,就梗係要食好啲!😆
呢度自助餐依然人氣Keep住高企~記得一定要訂位

和牛真係必食!
和牛西冷比較嫩滑、冇乜筋
和牛肉眼就肉味最重
兩款 我哋都忍唔住encore咗幾輪!😆

回頭率100%❤️❤️
下次一定要再嚟🌿
2020-11-01 351 瀏覽
上星期話要食燒肉,所以一早book左今日黎響度食,揀左個最抵既時段!星期一至四5:30入座每位$322(未加一)!! 係最多折扣既時間🤣店員會幫你準備第一批嘅食物,有刺身拼盤同原隻龍蝦!!刺身有三文魚,甜蝦,油甘魚,海膽,帶子等等,食落好新鮮,之後都叫多左一round🥰 龍蝦超級爽口彈牙,食完係超滿足,鐘意都可以燒一燒先食~店員仲準備埋一個燒肉拼盤,有澳洲和牛西冷,澳洲和牛胸腹,美國牛肋骨,手羽等等,呢度既食材係比較上盛同埋高質,肉質好嫩唔會乾,另外厚切牛舌岀面放題燒肉好少見,食左好多牛胸腹同厚切牛舌🤤另外揀咗唔同款既天婦羅,大蝦,蟹柳都好正😍 仲有芝士年糕,食完即刻飽左🤣