2014-01-07 7814 瀏覽
一班朋友要見下面食下飯, 又話諗下要多款式,決定要吃放題, 朋友話 漁屋啦, 之前食過幾好味喎, 我地就試下啦!訂了位,  8点到達,等了5分鐘就入坐, 個場好熱鬧, 好旺場座低一陣 事應 送了一隻松葉蟹比我地 隻蟹個樣好靚 仲幾大隻 肉質好爽口 不用點任何漿料 都好鮮甜    刺身主打 三文魚 大大件,係腩位 很新鮮,而且用冰鎮,正   油甘魚 都算淋身 及格啦    吞拿魚就有D渣熱食叫了燒雞肉串, 雞翼, 牛舌;  鉄板一口牛;  蒜香帶子;   蝦天婦羅 芝士年糕....我最Like 那 牛舌, 好淋 夠入味, 亦吾so 配埋個汁 正蒜香帶子 size幾大粒 蒜頭做得好脆 同帶子一齐吃, 好合拍! 那一口牛, 幾香 一口一啖, 但有D "Un"蝦天婦羅, 好香口, 炸粉適中 蝦肉都幾彈牙個埸咁多客 侍應都算好爽手, 比like佢

不用點任何漿料 都好鮮甜

刺身主打 三文魚 大大件,係腩位 很新鮮,而且用冰鎮,正

油甘魚 都算淋身 及格啦
   吞拿魚就有D渣

那一口牛, 幾香 一口一啖, 但有D "Un"

蝦天婦羅, 好香口, 炸粉適中 蝦肉都幾彈牙

個埸咁多客 侍應都算好爽手, 比like佢

2014-01-02