2014-04-15 2873 瀏覽
好時沙嗲,D STAFF都好斯文, 等左一陣就有位。先黎就叫左個咖哩雞,因為大家都幾鐘意食雞,好快就有,不過好似唔係即做咁,。不過就唔係好夠熱,味道我就覺得唔錯既,不過就食唔出咩特色,烤餅就等左一陣先黎,咖哩雞點埋依個黎食,唔錯,不過雞凍左。不過個烤餅就真係唔錯,鬆鬆化化,本身都有少少味道,加埋個咖哩一齊食仲正,好吸到個汁,所以真係幾好,又唔會太硬。之後就係喇沙喇,真係好正依個,好濃味,依個就真係夠熱喇,個米線入哂味,平時係出面食個D就真係一般一般,完全吸唔到咁湯既味道,依到就唔同,真係算超班,夠哂味道之外,做到好香,又唔太林個米線,林左吸到湯唔出奇,佢依個就做到唔太林仲吸到味,真係正,整體黎講唔差,.如果個雞再熱埋就真係完美。
好時沙嗲,D STAFF都好斯文, 等左一陣就有位。