2017-10-12
約了朋友一齊食放題吹水,呢間放題好近觀塘站😆😆 入到去見到好豪華裝修,訂左張沙發枱,好舒服。先去沙律Bar清清腸胃,好多沙律菜揀,蕃茄仔、豆芽苗、西式生菜、青瓜…好新鮮,千島汁味道好好!😍😍😍酸薑辣泡菜日本海草配菜也有得揀!叫了燒物-菠蘿、羊架、大蝦、牛排、牛舌和雞軟骨也十分可口,無雪味,香口又唔會乾👍🏻👍🏻👍🏻香蔥拖羅軍香蔥拖羅軍艦、山葵八爪魚軍艦、蟹籽軍艦和黑松露蟹肉軍艦都好好食💓💓辣酒煮螺好鮮好煙韌,避風塘FEEL啊!還有那個韓式冷麵好爽口。創作壽司如芝士鰻魚玉子燒係本人推介!刺身整體OK!😋😋😋天婦羅最好吃蕃薯仔天婦蘿,清甜啊。炸物如唐揚池魚仔、榴槤炸蛋和一口芝士都係香口,即叫即炸🤤🤤🤤重點係甜品BAR,當日大我最愛的杧果糯米磁和芝士蛋糕仔...好心到呢!其實重有好了野食咗,太多忘記了,真正讓我有選擇恐懼症了😆😆😆