2015-02-21 17439 瀏覽
一班女孩子們想享受屬於女性既情人節,唯有就唔好簡正日,咁先唔會比人曬到要帶超日光日白,可以同班姊妹暢所欲言,一路食一路講,嚟個girltalk!食lunch放題係因為可以食3小時,比dinner多30mins,可以坐多陣,又可以食多小小野!大喜屋係咁多分店之中,cwb呢間較容易book枱,同埋位置就腳!一上到去,員工好響亮講歡迎說話既日文,跟住就有員工安排坐位,成個過程好快就完成好!寫好order之後,員工都快咁收左張單,唔洗話要一等再等!有重覆塗寫地方,員工都會再問我地一次,確保落單天數目冇錯,唔會自己估算!相就影到咁多,因為掛住傾計同係咁食野我地一致認同呢到傾計聚餐好地方,同埋呢到上菜速度都唔慢,基本上講左一陣野,10-15mins已經陸續有野食甜品都是任食,食到就盡情食吧!小編係呢餐都食左兩杯雪糕,喜愛食甜點女生岩晒你!

相就影到咁多,因為掛住傾計同係咁食野
甜品都是任食,食到就盡情食吧!小編係呢餐都食左兩杯雪糕
,喜愛食甜點女生岩晒你!
新鮮度五粒星刺身
天婦羅