2023-04-22 103 瀏覽
要星期六日係荔枝角搵食,都唔係好容易,因為大部份餐廳都只係做週中返工人士生意,週末都唔開。不過今次經到呢間工厦地鋪,見有開就試下!唔單止連星期六都有lunch set ,套餐以外的Menu選擇唔少。見佢style都係接近西式或者冰室,啱晒香港人口味。唔好以為星期六就會Hea 啲,上菜速度係同週中翻工節奏一樣極速!我同朋友揀左:👍🏼 蒜蓉汁雙倍薄西冷牛扒配螺絲粉俾佢嘅雙倍吸引咗,二話不說就點呢一個。果然一上菜係超大塊!牛扒兩面都煎過下,脆脆地,更加香。螺絲粉份量超多,就算係男士都夠哂飽!👍🏼 黑椒汁德國蜜糖豬手配飯非常有驚喜!唔單止size 大過我拳頭,而且豬手表皮脆脆地,又唔會太多肥膏,又無豬騷味。讚!我哋仲叫咗兩杯特色咖啡試吓。推薦意式芝士餅咖啡,好香好滑,而榛子咖啡偏甜,就算平時冇飲開咖啡,都容易入口!呢到性價比高,人手夠,上菜速度快,絕對會返嚟再食!

👍🏼 蒜蓉汁雙倍薄西冷牛扒配螺絲粉

👍🏼 黑椒汁德國蜜糖豬手配飯

呢到性價比高,人手夠,上菜速度快,絕對會返嚟再食!