2009-06-03 44 瀏覽
每次 吃Pizza Express, 都要 order 北京烤鴨pizza, 口味清新, 好特別~ 一定要試! 北京烤鴨 真的 好香口, 配上 香脆薄pizza, 簡直 perfect match!我們又 order 了 海鮮意粉 和鮮茄 長通粉. 其實 兩款 味道 差不多. 我覺得長通粉 好味d. 沙律 上 的 圓波波~ 原來 係 普通 麵包, 不是太好味, 仲以為 是 好似 A1 的 包包咁好味…不過沙律 的蔬菜 是夠新鮮的, regular size 份量 都 ok多. 最後, 當然是 我既至愛 甜品 啦~ 睇相 都覺得 好美哦!不過, 這裡的甜品 只是 一般, 沒有 令我想再吃的……這裡還是pizza 最好!

北京烤鴨pizza, 口味清新, 一定要試!
海鮮意粉
鮮茄 長通粉
沙律 上 的 圓波波~ 原來 係 普通 麵包
甜品 好美哦! 味道只是 一般
只是 普通 cheese cake! 有雪伴吃, 開心d!
banana pie~ 口味清新, 可以一試
北京烤鴨pizza, 口味清新, 一定要試!