餐廳: 美心Food2 (德福廣場1期)
資訊:

2023-04-13 551 瀏覽
係呢個長假期節日之前。我就同同事返埋呢一日最後嘅工作天。咁我地就四處漂泊,工作時是無定所嘅,咁岩,老細同我地一齊去到德福廣場,正想去九龍灣工業區附近,咁我地就提議,不如食埋個飯先,大家有氣有力啲,先再出發,一齊去做埋個下晝嘅工作啦。咁四圍供,但都未諗到食咩嘢好。同事就話,那我地不如去食美心,好快咁搞掂個下午飯啦咁我地見到個餐牌,乜嘢餐係最快,最無技巧,就呢個西式五寶飯餐啦。包嘢飲都係50蚊有找。老細就二話不說話,呢餐入阿公數。真係多謝晒啦食落個飯真係唔差。忌廉粟米汁配午餐肉豬肉腸漢堡扒雞扒太陽蛋,最別緻就係有兩棵西蘭花上碟呢個真係健康餐。
係呢個長假期節日之前。
我就同同事返埋呢一日最後嘅工作天。
先再出發,一齊去做埋個下晝嘅工作啦。
咁我地見到個餐牌,乜嘢餐係最快,最無技巧,
就呢個西式五寶飯餐啦。包嘢飲都係50蚊有找。
老細就二話不說話,呢餐入阿公數。
真係多謝晒啦
呢個真係健康餐。
2022-12-23