2023-08-13
見開就會成日見,又約咗朋友一家一齊去新都會廣場個playground玩,順便一齊去一鍋堂 打邊爐~ 阿仔勁開心呀為食嘅我哋當然係揀套餐C澳洲和牛套餐 $248 一位而湯底都有好多選擇,我哋揀咗沙參玉竹鯊魚骨湯底,鮮甜清潤補而不燥~除咗掃QR code落單之外,出面亦有好多款式嘅火鍋配料同埋熟食可以拎~鍾意食牛嘅朋友一定會好開心😁 因為唔同牛嘅部位都可以食到,而且質素都幾高,仲要係任食~包括:🐮澳洲和牛肩🐮美國安格斯牛肉🐮封門柳🐮手切牛脊肉🐮牛舌🐮牛板腱 🐮醬爆瀨尿牛丸其他配料都好正😋黑毛豬😋鴨血😋手工丸/墨魚滑/ 福袋😋竹笙😋日本紅心蘿蔔熟食方面:啲麻辣小食全部都好正,仲有咖喱豬皮蘿蔔魚蛋,炸饅頭都好食飲品方面:特色冷泡茶、汽水、紙包飲品應有盡有甜品:除咗軟雪糕,仲有杯裝雪糕🍦醬料:整體來講,都幾抵食,環境又坐得舒服,店員都好有禮貌好友善,而且都幾照顧小朋友👍🏻食物又新鮮,下次再黎Playground玩可以再嚟食野呀仲有個打卡位,食飽先有氣力減肥哈哈
為食嘅我哋當然係揀套餐C
😋鴨血
😋手工丸/墨魚滑/ 福袋
😋竹笙
😋日本紅心蘿蔔
飲品方面:特色冷泡茶、汽水、紙包飲品應有盡有
甜品:除咗軟雪糕,仲有杯裝雪糕🍦
醬料:
仲有個打卡位,食飽先有氣力減肥哈哈