想介紹一間我近期間唔中就會去幫襯嘅一間外賣小店 🫶🏻三文治款式多 有慢煮雞胸、慢煮豬肉眼、自家製蝦餅、素食選擇 👏🏻我自己最鍾意揀雞胸同埋柚子豬肉眼 下次要試吓蝦餅!🙋🏻‍♀️🍞意式香草醬配慢煮雞胸三文治 $36用左厚身麵包烘底 再夾住新鮮生菜蕃茄同厚厚既雞胸 雞胸軟硬度適中 香草醬清新 份量都幾大 價錢大約$33-40左右 價錢合理 味道不錯 中午時間生意都幾好 好多OL健身人士都會幫襯🤎 🥤草莓奶昔 $26用急凍新鮮草莓同乳酪打成嘅奶昔 食到少許果肉 酸酸甜甜好開胃😍我自己平時都會買佢啲雞胸整沙律 $25@一件25g ⭐️買10件仲送一件 好抵!屋企雪櫃長期都要有! 推薦想增肌補充蛋白質嘅你哋要買來試!🍽️ Up2u #紅磡sis📍 紅磡民泰街36號地下K1B號舖🚆 黃埔站A出口,步行約2分鐘
想介紹一間我近期間唔中就會去幫襯嘅一間外賣小店 🫶🏻

🍞意式香草醬配慢煮雞胸三文治 $36