2019-06-07 2436 瀏覽
有睇開我啲post 既朋友都知我好中意食麵,今次試咗間食小面既鋪頭,絕對可以挑戰你味蕾。「小面」即係以蔥、蒜、醬、醋、辣椒去調味,有分湯麵同埋撈麵。呢度有幾款套餐組合,任君選擇。—————————————————————以下既套餐都揀咗💰98 (A+B+C+D)A.瘋狂小面#瘋狂大排面 一開始仲以為大排係豬扒,原來係排骨😂每舊都好大,而且炆得好淋好入味,有啲仲有軟骨位,幾好食。欣賞佢既湯好濃同結身,唔會好稀,麵既份量都好多。#瘋狂牛肉麵 牛肉同樣好淋同入味,份量好多。👉🏻睇餐牌見到燒白面得限量15份,睇圖覺得好吸引,下次希望試到。B. 瘋狂飲品#冰糖雪梨汁 (需另加$6)估唔到飲落唔係死甜味,好冰凍,感覺好清涼,食住小面飲呢杯真係夠爽。#凍檸茶 (需另加$5)C.瘋狂小吃 #棒棒雞 (需另加$32)凍食既雞食落有好香濃既辣椒醬味,雞件切得比較薄身,食既時候都好方便,唔洗吐骨頭😂#燒椒茄子 (需另加$32)食落凍凍地,茄子好淋,吸咗啲辣椒醬好惹味。D.瘋狂甜品#成都老冰粉 食完辣野,呢款冰粉絕對可以幫你解辣,食落感覺好似啫喱,仲加咗少量白同黑芝麻,令味道更香,好中意呢款甜品。
—————————————————————
以下既套餐都揀咗💰98 (A+B+C+D)
A.瘋狂小面
#瘋狂大排面

#瘋狂牛肉麵

牛肉同樣好淋同入味,份量好多。

B. 瘋狂飲品
#冰糖雪梨汁 (需另加$6)

#凍檸茶 (需另加$5)

C.瘋狂小吃
#棒棒雞 (需另加$32)

#燒椒茄子 (需另加$32)

食落凍凍地,茄子好淋,吸咗啲辣椒醬好惹味。

D.瘋狂甜品
#成都老冰粉