2018-11-04 47 瀏覽
SPICY GIRLS ARE HERE🙋🏻‍♀️🌶❤️冬天漸漸來臨❄️正正代表要食辣野暖身 聽講呢間店係過江龍四川菜 一於去潮聖先💓。🍢瘋狂缽缽雞(二人餐) $238葷30串🥩·素30串🥦 總共係60串啊‼️一啖一串 完全滿足到咩都想試嘅你🤤仲有分四人和六人餐 啱晒一班朋友開心share👭👬湯底方面—可選麻辣 或 藤椒😗唔想食太辣 所以揀左後者但原來辣度都唔惹小😳越食越麻 超級過癮 推介推介👍🏻。🍜瘋狂豌雜面 (撈麵)⚠️重口味人士請注意 呢個你一定會鍾意👅豌豆配上雜醬 再加上越食越辣🌶🌶🌶嘅感覺真係好刺激啊💥。🍜瘋狂大排面 (湯麵)肉排煮得好淋身 配上川味香料 兩個字:香辣‼️。🍘小食:涼拌木耳丶泡椒鳳爪唔好睇碟鳳爪好似唔辣 但其實殺傷力超強🔪🔥超辣😂。甜品🍮:成都老冰粉食食下個口好麻好辣,點算❓食碗冰粉真係可以解辣😍冰粉類似涼粉口感 topping有酒釀丶提子乾 增加口感而且淡淡酒香味🍻有驚喜😍。飲品🥂:烏梅汁酸酸甜甜 開胃又解辣😎
SPICY GIRLS ARE HERE🙋🏻‍♀️🌶❤️

🍢瘋狂缽缽雞(二人餐) $238

🍜瘋狂豌雜面 (撈麵)

🍜瘋狂大排面 (湯麵)
肉排煮得好淋身 配上川味香料 兩個字:香辣‼️

🍘小食:涼拌木耳丶泡椒鳳爪