2016-05-21 671 瀏覽
作為荃灣人,我細細個已經聽個「荃豐」依個名😂😂😂,除左集平·靚·正於一身,仲四通八達好方便,依到仲有吾少餐廳cafe提供好多不同選擇,lunch肚餓都吾死煩去邊搵食 今次就去到昌寧的「轉角·見」, 吾算難搵,一落電梯見到和食快餐,轉角見到大大個議員辦事處就到🙆 鋪頭細細,但坐落吾逼,枱上已有餐牌,心急人上既我即刻睇睇睇 好快就選定早晨全餐-配熱檸茶🍋 朋友J小姐同我簡既都一樣,配熱朱古力☕等了不久,餐飲就到,端上杯子同杯墊都很精美,我既檸檬茶細細杯,有一片檸檬同一整個茶包 ,淡淡的檸檬香朋友的朱古力竟然有拉花,確令人驚喜😶 唯一改進係朋友話杯朱古力微暖,不太熱坐的位置可以看到廚房,店員正準備食材,煎蛋烘面包等,一陣陣香味我既早晨全餐到啦! 我吾客氣啦 ☺早晨全晨-炒磨菇,德國芝士腸,美式炒蛋,炒煙肉同蒜蓉包🍞整體真的不錯,蛋炒得很滑更灑上香草🌿芝士腸很有驚喜,比想像中大條,芝士流心😋😋😋 蒜蓉包有兩塊,搽上滿滿蒜蓉醬再烘至脆身👅👅 (最高: ×5)悠閒環境×美味既食物就係好心情下次會再黎試試依到出名既漢堡包🍔🍔🍔

早晨全餐

我既早晨全餐到啦! 我吾客氣啦 ☺
早晨全晨-炒磨菇,德國芝士腸,美式炒蛋,炒煙肉同蒜蓉包🍞
整體真的不錯,蛋炒得很滑更灑上香草🌿
(最高:
×5)