2022-09-17 107 瀏覽
今日即興踩單車 由大圍踩到科學園。科學園自從多新樓落成後,都多返好多餐廳。今次我地search完一輪 決定試下Hunky Dory,結果同我哋嘅心情一樣,非常好呀!餐廳環境舒服,可以坐室外又可以坐室內,不過今日天氣太熱啦,所以我哋都係坐入邊嘆冷氣。踩單車踩到咁熱,我哋梗係叫凍smoothie 涼下先。我地點左 mango dream 同埋berry paradise .啲飲品舊大杯,炎炎夏天踩完單車最啱㗎喇,飲完即刻成個人舒服曬,好好飲!另外我哋仲點左蘆筍巴馬火腿班尼迪克蛋同埋英國皇家牛肉漢堡。-蘆筍巴馬火腿班尼迪克蛋自問自己真係好鍾意食Benedict, 但的確唔係咁多餐廳可以做到呢個水準,入面啲菠菜好新鮮。啲蘆筍係靚既,而且煮得啱啱好。配埋成個感覺都好Flesh.-英國皇家牛肉漢堡食肉獸必叫,自家製新鮮牛肉好juicy,仲可以揀幾成熟,我哋就揀咗七成。 而且漢堡配嘅薯條係粗暑條,熱辣辣新鮮炸起。食完呢餐,我哋真係充滿力量。喺科學園影完相,打完卡,我哋就踩返去大圍。好好好好好正!

另外我哋仲點左蘆筍巴馬火腿班尼迪克蛋同埋英國皇家牛肉漢堡。

-蘆筍巴馬火腿班尼迪克蛋

-英國皇家牛肉漢堡