2021-09-04
知我鍾意食漢堡,阿妹帶我去上環一間唔係好起眼嘅小店食漢堡包😊120g經典芝士漢堡,$85通常揀經典都唔會差得去邊,果然冇令我失望,份量足之餘,食得出用嘅係靚牛,好juice,牛味重,醬味反而比較淡,突顯到牛同埋芝士的香味,層包亦脆脆地,好香,加埋新鮮嘅菜、蕃茄同青瓜,好唔錯。川式麻辣雞扒漢堡,$78俾麻辣兩個字吸引咗,中西crossover,好好奇究竟會係咩味。第一啖已經食得出麻辣嘅味,原來咁得意,正,不過如果可以再辣啲會更適合我😌雞扒同樣好juice,大大塊好滿足。晚市套餐可以加$30,有小食同嘢飲,如果想飲奶昔,要再加25。我哋決定買一杯試吓,2個人share,好似瘦身啲🤪佢叫雪糕奶昔,賣相好得,上面嗰層似cream又似雪糕,飲落去好滑好滑,略甜但係奶昔就係甜先好飲😋食完個大大漢堡包再加杯奶昔,滿足😊
120g經典芝士漢堡,$85
川式麻辣雞扒漢堡,$78
俾麻辣兩個字吸引咗,中西crossover,