2019-03-05 88 瀏覽
今日同家姐去葵涌廣場血拼,行到咁上下覺得肚餓,而衫鋪隔離就有間車仔麵檔,咁方便就入去坐低食下嘢兼休息下~其實佢有一個便利嘅位置,一入大門就見到"孖寶車仔麵",而且佔地不小,有成三四個鋪位,絶對夠位坐,雖然係麵檔,但都滲入不小貼地嘅裝飾,而坐枱就係圓枱膠櫈為主,風味十足孖寶秘笈,其實係餐牌,自行點餐,三餸起就送嘢飲,餸款好多選擇~除車仔麵外,仲有小食揀,而且惠顧滿$20就可以加$8叫飲品,車仔麵D餸仲可以配撈麵或者腸粉我地一人叫一個車仔麵share嚟食,豬腸、牛柏葉丶水魷同牛什,水魷同牛什要加$4,牛柏葉同水魷淥得好爽口,豬腸好肥美入味,牛什就係另上的,好足料,又夠份量另外一個就叫咗咖喱魷魚,牛肚同豬腸,加$2配個孖寶辣汁,大辣~咖哩魷魚另上嫁~牛肚、豬腸都鹵得夠淋夠入味,咖哩魷魚都好爽口,辣汁辣得嚟又甜甜地,易入口店內有兩款菜脯提供,有辣有唔辣,任君選擇
店內有兩款菜脯提供,有辣有唔辣,任君選擇