2022-10-10
#咖椰爆漿 👅9/10 $68🤩超級邪惡嘅配搭,💕佢簡直就係將平日鍾意食嘅嘢全部放埋一齊!🫶🏻三層多士入面有朱古力醬牛油煉奶咖央仲有美祿粉,多士又烘得好脆🥹只可以話呢個組合絕對冇唔好食嘅可能!🤞🏻😂不過其實就算兩個人share都有少少漏🫢大家可以多啲人一齊食。.#薄餅炸彈 👅8/10 $38🤣又係另一個中風選擇💕呢個係兩塊酥皮薄餅入面夾住超級多嘅煉奶同埋咖央。🙆🏻♀️係好食嘅不過都係建議一人一舊就夠啦🫢因為真係好甜~.#板麵粿乾 👅9/10 $68✨呢碗麵入邊有超級多料!有豬肉、炸魚仔、冬菇粒、炸蒜頭…😋分量足夠,食落去鹹鹹甜甜咁,推薦!💕.🤩喺銅鑼灣呢間餐廳嘅定價真心唔算好高,✨所有嘢食都冇伏仲要都好食🤞🏻,我哋另外仲叫咗兩杯嘢飲就係正常發揮啦。🫶🏻💕相當推薦大家可以一試!😂
#薄餅炸彈 👅8/10 $38
#板麵粿乾 👅9/10 $68