2023-09-05
放假最鍾意去食個豐富嘅brunch🥰 今次我就去咗中環嘅一間西餐廳 環境真係好靚呀 坐得好舒服😍Seafood brunch ($598/p.p)食物呢度係自助餐形式 有各式各樣嘅食物 好欣賞佢哋真係refill到最尾一刻🤩海鮮任食海鮮真係不得了🦞🦐🦀 無論係龍蝦 龍蝦鉗 蝦 蟹 蜆 螺肉 都任你攞🥳🤩🤩 真係回晒本啊😍😋 而且都幾新鮮 肉質都幾爽口㗎😌沙律沙律都真係有非常多款式 你想食嘅都應該有😂😂 假日嘅第一餐食返啲沙律都幾舒服😌旁邊仲有芝士 可以任你配搭啊🥰熟食熟食竟然有蒸魚😂大大條都幾滑 然後仲有海鮮湯 非常鮮甜飲到好香嘅蝦味😋😋 仲有意粉 可以自己揀配料同醬汁 有得揀鮑魚同埋八爪魚添㗎 煮好之後會攞好客人🤤 最特別嘅係有熱熔芝士薯條 真係大大嚿芝士溶一堆俾你🤩🤩 最後仲有豬牛雞肉 大大嚿咁樣切俾你 肉質都幾嫩👍🏼甜品甜品都有好多啊😍 水果盤仲切得好靚!有好多款唔同嘅蛋糕 我最鍾意係一隻榛子味嘅雪糕 好香濃超級好食🤩服務不得不讚呢度嘅服務真係非常之好👍🏼 由我哋入到去都未坐低 服務員見到我仲戴住口罩就已經攞左口罩套俾我哋🥰 而且收碟嘅次數都非常頻密 確保我哋食得舒服😌 另外出去
Seafood brunch ($598/p.p)
食物
海鮮
沙律
熟食
甜品
不得不讚呢度嘅服務真係非常之好👍🏼 由我哋入到去都未坐低 服務員見到我仲戴住口罩就已經攞左口罩套俾我哋🥰 而且收碟嘅次數都非常頻密 確保我哋食得舒服😌 另外出去叫薯條嘅時候因為要等 所以我行開咗去攞其他嘢食 最後服務員仲攞埋去枱度俾我😚 服務真係好好👏🏼