2024-05-17 9 瀏覽
朋友推介呢間隱世雞煲,唔好看佢鋪頭細細,一早已經座滿客人,雞煲以新鮮材料及獨門配方炮製,特別用咗印度辣椒,麻香味特別香,醬汁濃郁🥘💯招牌魔鬼雞煲 (BB辣半隻)🐓🥘店員拎雞煲出黎,會係你面前炒埋,我地仲加左腐皮,瞬間占滿醬汁,超級入味,好好食!雞件非常嫩滑,非常有雞味,香蔥、蒜頭、芹菜等等都相當重料,用料有誠意呀👅手切本地牛(例牌)✨🐮望落去已經知道係正野,色水十分新鮮,鮮紅色嘅牛,食落超級有牛味,素埋雞煲的汁簡直不得了鮮脆骨腩 🤤🐟脆骨腩係小編打邊爐必食之一,超級有口感同新鮮,好有脆感的鯇魚仿蟹柳💥質地纖細,在口中化開有種獨特的鮮味西瓜沙冰/芒果沙冰🍧🍧炎炎夏日有涼浸浸的沙冰,大大杯好吸精,用料唔會馬虎,真材實料,再配上野味雞煲,凍和熱的配搭,正到爆很久沒有吃過美味的雞煲,下次一定會再來,真心非常不錯💯🥢

招牌魔鬼雞煲 (BB辣半隻)🐓🥘

手切本地牛(例牌)✨🐮

鮮脆骨腩 🤤🐟

仿蟹柳💥
質地纖細,在口中化開有種獨特的鮮味

西瓜沙冰/芒果沙冰🍧🍧

很久沒有吃過美味的雞煲,下次一定會再來,真心非常不錯💯🥢