屯門開咗呢間food combo幾個月啦,每次行過都有啲想食,今日終於試到啦裝修都幾精緻,好光猛,但係空間就比較細,枱就唔算多,都比較逼夾,今晚呢都等左15分鐘先有位呀。不過長枱欠奉,2-4個人黎食就啱啱好。定食款食唔算多,得7個,但係每個都好似好吸引咁,同埋淨係沙律嘅款式都有3款,都唔會話太過似。等野食前可以去自助水吧拎野飲,啲飲品都幾健康養生,有香橙薄荷水、玄米綠茶同埋鮮薑紅棗桂圓杞子茶。見到呢啲嘢飲已經加晒分先講Combo C啦首先食咗個生果,真係幾高質,西瓜、火龍果同埋提子都好新鮮好甜!仲要切好一舊舊,食完覺得自己好健康!其實我feel到紅菜頭個沙律都係高質嘅,但係因為我麻麻隻味都冇食哂。而個餐湯係最有驚喜嘅一道菜勁真材實料,蔬菜都唔係隨隨便便,仲有好多齊牛肉碎!青口都幾入味,完全有做主菜嘅潛質!最後就係豬鞍,勁大塊,厚身到不得了,唔算肥美,但食落口都係juicy,同野菌汁好夾,唔錯!仲有講埋combo D華都夫沙律姐係蘋果沙律,比較啱我口味,俾我搶黎食哂。南瓜薯餅係巧手製作,有自家製嘅味道而西冷感覺不過不失,呢個價錢黎講算係好高質要講嘅係份量係意外地多!雖然碟碟都好似好細碟咁

見到呢啲嘢飲已經加晒分

有骨豬鞍配野菌汁配白酒煮青口

先講Combo C啦
仲要切好一舊舊,食完覺得自己好健康!
而個餐湯係最有驚喜嘅一道菜
勁真材實料,蔬菜都唔係隨隨便便,仲有好多齊牛肉碎!

青口都幾入味,完全有做主菜嘅潛質!

精選水果
香橙紅菜頭沙律
白汁煮青口

仲有講埋combo D

華都夫沙律姐係蘋果沙律,比較啱我口味,俾我搶黎食哂。
南瓜薯餅係巧手製作,有自家製嘅味道
而西冷感覺不過不失,呢個價錢黎講算係好高質

華都夫沙律

美國安格斯西冷(9安士)荷蘭汁配南瓜薯餅

要講嘅係份量係意外地多!雖然碟碟都好似好細碟咁,但係我食完沙律同生果其實已經有飽肚感,相信大食之人都會食得好飽!推薦
牛尾骨紅湯
有骨豬鞍配野菌汁配白酒煮青口