黎到最近人氣好旺既日本餐廳,專登黎試下佢地既海膽don! 去到果度,果然係非常爆場,等位既通道都塞滿晒人🙈 好在吾算等好耐入得。鮨一千層海膽Don $298,海膽don有三個size , 我揀左中間果個,賣相好吸引!呢個size 已經夠多海膽,同朋友share 食都滿足了💕 海膽好新鮮😍 下面就有吞拿魚蓉,一大啖由上而下筆落去食,好正呀!.鹽燒牛舌 2串 $56 ,估吾到佢地既燒物咁正!呢個牛舌好厚切、肥美,最正係算軟腍,吾會黏牙,沾上鹽後味道更突出😋👍🏼.G one salad $128, 呢個應該係佢地既招牌沙律,果然名不虛傳,夾雜住好多款刺身既切粒,仲要吾係頹貨,啖啖都好豐富,好好食呀!😋特上錦繡刺身(8款) $468,呢餐既最愛就係呢個刺身拼盤,刺身吾單止夠新鮮、肥美,有d魚刺身係好吾常見,係香港應該吾多餐廳可以食到,享用既時候仲有新奇感,好讚呀!完全係心心眼、大滿足呀!😍 雖然係有點貴,但呢個水準,我覺得值得。