打邊爐除左著重新鮮材料,其實湯底亦是靈魂!喜歡云手工的一絲不苟,不會選用現成雞湯,可以先飲湯後再打邊爐,岩哂我湯怪。金湯花膠雞鍋 用上新鮮腐皮包好的雞、翅、花膠,派頭十足,店員會細心為你剪開,再加入鮮熬雞湯,超香濃有雞味!呢個時候建議熄火飲左湯先,保持雞件嫩滑。湯底本身已有不少娃娃菜及腐皮下火,打邊爐都可以冇咁熱氣,適合養生既大家美國安格斯牛肉牛肉軟嫩,肥瘦適中,二人份量剛剛好!都差不多有二十片,食下食下又幾夠食濃汁牛骨牛丸超濃牛味而且爆汁,咬開有肥牛粒及牛筋,超彈牙,加入香濃牛骨湯及香滑油花,多汁好味鳳城水餃超足料而且粒粒飽滿稻庭烏冬打邊爐食烏冬是常識吧!仲要索哂湯底既精華超入味😊—————————————————云手工火鍋店 (尖沙咀)尖沙咀加連威老道20號瑞生尖沙咀酒店3樓—————————————————⠀⠀⠀

金湯花膠雞鍋

美國安格斯牛肉

濃汁牛骨牛丸

鳳城水餃
超足料而且粒粒飽滿

稻庭烏冬
打邊爐食烏冬是常識吧!仲要索哂湯底既精華超入味😊

—————————————————

云手工火鍋店 (尖沙咀)
尖沙咀加連威老道20號瑞生尖沙咀酒店3樓

—————————————————
⠀⠀⠀
2022-05-18
5 分鐘 (堂食)