2024-03-26 34 瀏覽
my吃貨梓幸👧🏻 大鄉里第一次到九龍城😂甘就食個高質晚餐賀賀啦😋揾到間勁返返日本感覺既壽司店👉🏻渡辺屋🍣餐廳細細間🍽環境乾淨衛生👍🏻👍🏻👍🏻好在是日早到乍👣之後勁多人排隊🦶🏻壽司即叫即握👐🏻魚生超新鮮🌟壽司師傅好用心甘製作一份俾👧🏻MY梓幸岩食既壽司セート🍣🎌日本產原條池魚🐟是日餐單🈶原條池魚🐟必點😬師傅以超快純熟手法起肉🔪魚肉厚身肉質爽口✨魚皮經過火炙後🔥魚皮焦香同清爽魚肉混合~入口另有一番風味👅更加帶出池魚既鮮甜味🎌火炙壽司盛盒原條海鰻•赤蝦•帶子•左口魚•三文魚•油甘魚•玉子•🐮新鮮到極點✨我最愛食既赤蝦🦐面層再加上師傅獨製成既蝦膏~赤蝦既甜加上蝦膏既濃郁💜食過返唔到轉頭~🎌帶子三文魚丼帶子夠厚身夠鮮甜😋火炙三文魚令魚油爆哂出黎~甘香度提升🈵🈵撈埋好好味既日本米一齊食🍚實在大大滿足呀🤰🏻

🎌日本產原條池魚🐟

🎌火炙壽司盛盒