2023-08-23
試左兩款午市海鮮套餐,包括水師提督套餐同八府巡按套餐。海鮮超高質,食到舔舔脷!😋😋水師提督套餐啲海鮮真係豪華至極!有新鮮嘅海鮮蟹同龍蝦肉,滋味鮮美。蟹肉鮮甜,龍蝦肉鮮嫩多汁,真係令人回味無窮。另外,貴妃蚌同卜蜆都鮮嫩彈牙,加上鮮甜嘅海蝦同魚片,令呢款套餐更加豐富多元。八府巡按套餐亦係一個不容忽視嘅選擇!套餐中嘅海鮮質量同添料都非常出色。蟹肉鮮甜,龍蝦肉鮮嫩,貴妃蚌鮮脆,卜蜆鮮香,海蝦肉質鮮美,魚片新鮮可口。每一款海鮮都經過精心烹調,保持住原汁原味,令人嘆為觀止。呢間餐廳嘅午市海鮮套餐真係物超所值。海鮮質量上乘,新鮮度一流,味道鮮美。烹調手法純熟,保留咗海鮮嘅原汁原味。服務態度友善,環境舒適,令人感到愉快。如果你係海鮮愛好者,呢間餐廳絕對值得一試!我一定會再去光顧!
水師提督套餐
八府巡按套餐