2020-03-18 535 瀏覽
經朋友介紹得知呢度有間高質小店,細細間黑同白做主調,牆身有啲圖案同霓虹燈,簡單得黎有格調🧚🏻‍♀️不過店內大概有約16個位,如果要食記得把握機會🥰店內兩位年輕女侍應都非常快手同敏銳,好主動幫忙同收拾,超級有禮貌,加哂分🥰💕明太子雞翼好味道😋😋😋😋😋黎到擺盤已經超級靚,一食啲肉汁爆出黎!要小心熱,裡面明太子味十級濃郁,然後有小小辣,非常非常好味😋諗起都想食返!叄嘗卷好味道😋😋😋😋😋見到menu上有廚師推介,忍唔住嗌黎試!一上枱十級驚喜,個擺盤靚到傻,兩邊有辣同唔辣既蛋黃醬,啲飯超大舊,唔好睇佢得8舊,真係食就好飽肚😍裡面炸蝦好香脆,配上新鮮既吞拿魚仲有牛油果,我覺得設計食譜既人一定係個天才,真係好好味😆🌟慢煮三文魚柳配味噌麵豉醬好味道😋😋😋😋😋又係一道廚師推介,個人黎講真係非常非常念念不忘,一啖食落去個魚滑到傻左,化係口中,魚油香濃🤗醬汁同個三文魚十級夾,仲有大蔥同薯仔粒做配菜!呢個真係一定要黎試!!!🧚🏻‍♀️白桃乳酸梳打好味道🌟🌟🌟🌟白桃味幾濃,飲品正常發揮,因為野食真係太令人驚艷,所以飲品感覺無咁突出,不過都非常順口美味😝順帶一提,以家唔收加一服務,真係非常值得一試既美食!

好味道🌟🌟🌟🌟
白桃乳酸梳打

順帶一提,以家唔收加一服務,真係非常值得一試既美食!

• 慢煮三文魚配日式味增醬