今次同朋友嚟到銅鑼灣百樂中心😀眾所周知呢幢野都好多餐廳~今次就是但去咗一間叫做心之食堂嘅日本餐廳試下🐒 黎到日本餐廳成日都想食牛舌 居然比我搵到除咗串燒牛舌之外佢有香蔥鐵板牛舌👅感覺相對抵食好多 雖然係唔同製法🤣 果然嚟到份量都有返咁上下兩個人食就夠晒皮~個汁甜甜哋好似燒汁咁 最重要係佢個鐵板真係熱辣辣送上 啲牛舌多到好似食極都仲有咁 超送飯~(因為我哋仲叫咗原條鰻魚石鍋飯,但係因為我地太鐘意食鰻魚嘅關係剩返好多飯🤣🙈) 另外我地都叫左個「邪惡包」查實就係紫菜包住刺身帶子同埋肥美既油滋滋鵝肝😛見到都feel到果種富貴🤣🤣邪惡就應該邪惡在佢果個超厚鵝肝!當日仲叫左心の蛋卷、心の魚生飯、同埋最神奇嘅超懷舊「忌廉溝鮮奶」😍😍 90後既小朋友應該都會好掛住~佢真係一杯忌廉撞鮮奶咁serve 超懷念細個既回憶呢🤣呢幾日我係屋企都試下整先🤪😝