呢間雞翼山應該好多人都試過了!🥳其實作為雞翼控既我都好鍾意食😚仲要呢度係採用無激素超大雞翼,無添加生長荷爾蒙、抗生素同防腐劑~前排見到推出左四款新口味,分別為伯爵茶君子雞翼、韓風泡菜見習生雞翼、Striking南非香辣爆炸雞翼、宮崎南蠻他他雞翼🥰全部都好想試啊我!!所以今次特登同朋友一齊叫左$118個個12件套餐再加杯飲品😌仲要有得揀三款口味~我地分別就揀左文青風玫瑰雞翼、鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼同宮崎南蠻他他雞翼🙆🏻‍♀️因為係即叫即炸,所以都要等一段時間~但新鮮熱辣既雞翼真係好正啊🔥-🌟12件雞翼套餐 $118🎈文青風玫瑰雞翼玫瑰雞翼係我第一次試😍其實之前見到好多人推介已經好想試呢款口味,但總係心掛掛另外個款,所以都係冇試到🤣難得可以揀三款口味當然要試試佢🙆🏻‍♀️一食完就發現愛上了啊💓個味道甜甜地咁好sweet,用上超級多既玫瑰糖漿,仲要勁有誠意咁放左超多玫瑰花瓣在上面🌹-🎈宮崎南蠻他他雞翼試左款新口味都好有驚喜🤩雞翼就係普通既脆炸雞翼咁~但佢既醬就酸酸甜甜,開胃得黎又唔會好膩😛食落幾有新鮮感!-🎈鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼呢個就係我一直心掛掛個款了😌完全冇得輸😎超級邪惡既雞翼啊!!雞翼面頭仲舖滿

🌟12件雞翼套餐 $118

🎈文青風玫瑰雞翼

🎈宮崎南蠻他他雞翼

🎈鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼
鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼

呢個就係我一直心掛掛個款了😌完全冇得輸😎超級邪惡既雞翼啊!!雞翼面頭仲舖滿哂啲鹹蛋黃,每咬一啖都覺得好邪惡啊🥳但食落呢款係偏油膩一點~不過個人覺得好okay😋
🎈水蜜桃粒粒甜果茶
估唔到呢度既果茶一啲都唔甜😆係偏微糖,好岩我飲😎仲要係好飲既水蜜桃再加埋粒粒係底~飲落解渴得黎又有口感🤪
🔸雞翼山
📍旺角彌敦道700號T.O.P.地下14號舖