瀛豐放題料理專門店

瀛豐放題位於銅鑼灣,下午放題都唔會好貴。最吸引🤩我眼球👀的是$148升級,到底為什麼呢?!💯❤️‍🔥清蒸奄仔蟹任食!🫶🏻🎉魚子醬、海鮮刺身拼盤☺️😎海膽帶子三文魚腩刺身盤海膽帶子🦀奄仔蟹清蒸烹調方式一定是最鮮味的。超多蟹膏,啖啖肉。本身侍感開左少少殻,好易開;一疏疏蟹肉咁食,好新鮮,味道👅清甜。極品海鮮拼(配魚子醬):依個併盤內所有食物都賣相精緻,仲好架勢!2盒細既魚子醬,平常唔係一盒咁買來食,好好味🤤。蟹腳好鮮甜。海鮮熟食🍲:麻辣小龍蝦、辣酒煮花螺、泰式燒生蠔🦪、泰式燒元貝、辣椒膏炒蜆好多款式,樣樣都幾好味🤤,而且即煮溫度夠熱。推介生蠔及元貝,泰式煮法更惹味。原條穴子壽司🍣、三文魚火炙壽司、和牛火炙壽司、芝士鰻魚卷賣相精緻,三文魚及和牛經火炙後帶出油脂。冬陰公蝦湯、香茜三文魚湯熱湯濕濕地好開胃🤤推介冬陰公蝦湯比外面泰國餐廳更好味
💯❤️‍🔥清蒸奄仔蟹任食!
🫶🏻🎉魚子醬、海鮮刺身拼盤
☺️😎海膽帶子
三文魚腩刺身
海膽帶子

海鮮熟食🍲:

冬陰公蝦湯、香茜三文魚湯
熱湯濕濕地好開胃🤤推介冬陰公蝦湯比外面泰國餐廳更好味