2017-11-03
超低優惠,好食過所有大型快餐店呀! (大家樂,大快活同美心)環境唔係太污糟,服務非常好, 好鬼親切呀!又任我坐邊度都得!知道宜間低食所以特登下晝去食!Wawawawawawa真係好大份呀! 有幾大,請👀圖啦!冇搞錯真係好大份量! 叫咗2個中午鐵板餐, 一個係雞扒,牛扒,羊扒配薯條+5蚊有意粉+3有凍飲, 另一個係雜扒,有雞,牛,豬,美國廚師腸仔一條, 雞翼配薯條, 煎得非常金黃😋😋😋😋,曲曲薯條好夠脆😋😋, 椰菜炒得剛剛好(唔係白烚配菜👍🏻), 食都一半叫佢比多碗黑椒汁, 佢馬上話可以,再問要另加幾錢,😲唔呭另外收費呀💯, 係加滿一碗汁呀👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻! 杯涷咖啡一D都唔差, 奶同甜度剛剛好!好豐富嘅中午呀!包到唔呭食晚飯呀!為食指數同服務⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呀!雞牛羊鐵板餐雜扒鐵板餐加5蚊有意粉大大碗黑椒汁凍咖啡 調味料任你囉
雞牛羊鐵板餐
雜扒鐵板餐