2017-03-28 156 瀏覽
/<Holly Brown>☕️Coffeemisu($60)▪️好耐無食Holly brown d炒雪糕,以前有排日日鯨吞一杯大size😵肥呀,依家食5落手😹🙊😂其實我覺得holly嘅雪糕5係特別好食🙈我真係純粹想食個waffle杯同d 脆脆topping😂係咪有d奇特。。👉🏾不過個waffle杯真係好睇個質素,難食起上泥,樹皮咁都試過😓今次就奶左嘢,有陣怪味之餘,仲勁薄身。。☕️Coffeemisu其實係coffee+tiramisu嘅合體版👉🏾咖啡底雪糕加左tiramisu醬,但成件事好鬼甜,我仲2濃咖啡香嘅tiramisu🙁👉🏾topping有oreo,crunch波。👉🏾oreo幾脆☝️我食過幾次都腍,都5知走左幾耐氣。👉🏾crunch波有d入口即溶得泥又有d痴牙嘅質感,5係早餐美祿脆球嘅口感,甜味重。🙆🏻我都係覺得士多啤梨味酸酸地最好食,但d雪糕真係易溶到爆😟#foodieshk #foodiehk #foodielife #hkfood #hkfoodie #foodie #foodies #hkig #hollybrown #coffeemisu #uhkfoo
<Holly Brown>
☕️Coffeemisu($60)
▪️
👉🏾topping有oreo,crunch波。
👉🏾oreo幾脆☝️我食過幾次都腍,都5知走左幾耐氣。
#foodieshk #foodiehk #foodielife #hkfood #hkfoodie #foodie #foodies #hkig #hollybrown #coffeemisu #uhkfood #wwhkfood