2022-01-05 179 瀏覽
本身都好少過嚟灣仔會展食野,無意中有朋友推介左呢間餐廳,食物質素好出色,兩老非常滿意,仲話可以有下次👍🏻👍🏻成晚最鍾意嘅就係呢道黃老太梅子蒸蟹,個賣相好靚仔,又好食,家人都好滿意。本身都係抱住試伏既心態🙈因為想像唔到梅同蟹點樣放埋一齊,但係味道完全超出我預期👍🏻👍🏻而且蟹肉好新鮮,啖啖肉,隻蟹好快就俾我哋清晒!然後係手剁蓮藕餅,好香口既小食,唔洗加任何醬料已經好好味。而且口感咬落去唔會係食緊粉漿咁,好足料!店員會喺現場即席煮比大家睇,海中蝦嘅酒味唔算好濃郁,屋企人接受到👌海鹽馬友就覺得比較偏鹹,加埋香蔥食會好啲既😛金湯舞茸玉荷包又係另一道好鍾意嘅菜式,尤其係個湯汁甜甜地,配蔬菜好夾😋😋鮑魚砂鍋焗飯😍😍為今餐畫下完美句號。

海鹽馬友就覺得比較偏鹹,加埋香蔥食會好啲既😛

鮑魚砂鍋焗飯😍😍為今餐畫下完美句號。