2020-03-10 252 瀏覽
店舖12:00開門,但係開門之前你已經都有人喺度排隊啦,可想而知你間食肆店係幾咁受歡迎。當我地坐低嘅時候已經都陸陸續續有其他人多位同埋入咗,好彩我哋呢都唔使等待就可以入咗啦。餐廳有好多位年輕人一齊主理,各司其職,有人負責入單,有人負責入座,有人負責傳話,有人負責茶水,我見到佢哋都好熱情咁招待客人所以值得向大家推介。我經過廁所嘅時候時候,見到廚房都有數位廚師一同處理。可想言之呢度好有心思。我哋呢總共訂了三個餐,第一個餐係特級安格斯漢堡,牛肉漢堡上面配上薯條,薯條係新鮮製成,非冷藏,食落去係啖啖的新鮮薯條味,而且說了上面鋪滿只是說我好憎上鋪頭嘅薯條。至於牛肉我哋點要七成熟。第二個地點了卡邦尼意大利粉,店員非常熱心,向我哋解釋意大利粉上面嘅蛋,係必須攪拌一齊食,我嘗試將蛋同埋意大利粉攪拌,混合。結果卡邦尼意大利粉十分入味,如果意大利粉可以熱少少更完美。最後我哋亦都點了精選全日早餐,我哋選擇了太陽蛋,太陽蛋食落去嘅時候,呢蛋黃係有少少嘅溫暖,而且蛋白好滑。我好欣賞全日早餐入邊嘅沙律,特別係牛油果。可能係因為我個人喜歡吃牛油果嘅關係。全日早餐有芝士腸,太陽蛋,三文魚,沙律等。凍啡

安格斯牛肉漢堡

全日早餐