2017-10-21 452 瀏覽
等位嘅時候已經有人會招呼小食及飲品另外服務員亦都好貼心咁樣去照顧客人嘅需求。入內點菜嘅用餐時間雖然只得個半鐘,但係佢上菜嘅速度亦都好快而且所有食物都係熱辣辣咁送到。我哋四個人叫左荔枝咕嚕肉,九轉小腸,甜品,上湯節瓜,肉夾包同埋兩個麵,份量雖然唔大但好足夠四個人分享。佢嘅九轉小腸同埋肉夾包最值得推介。九轉小腸毫無肥膩嘅感覺亦都洗得好乾淨,食落口口好清爽同冇異味。意欲爸爸就係將一啲肉醬炒,之後用一個類似炸饅頭既包夾住佢黎食,而佢地好貼心地準備咗手套比客人用。佢包同肉係分開上,等客人食嗰時先自己夾落度,令到個包可以係食落口嘅時候都保持到脆身而唔係比啲醬汁整濕。甜品方面份量雖然睇落唔大,但係足夠兩個人分一個來食而且飽足感都幾夠。所以如果有興趣食甜品,就可能要留返個肚先至得。

佢嘅九轉小腸同埋肉夾包最值得推介。

所以如果有興趣食甜品,就可能要留返個肚先至得。