2019-06-02
#一盅兩件#小秘書 份人其實都幾傳統😉 莫講話 #性格 本屬 #斯文有禮 嗰隻😅🤣 就連 #食嘢嘅口味 都好 #中化🥢 平時 #私人時間 我都比較鍾意約埋啲 #朋友 / #屋企人 #飲杯茶、#食個包☕️ 多過去 #鋸扒😅 好鍾意圍埋一齊 #有講有笑 嘅感覺。呢日遇上 #志同道合 嘅 #茶腳,佢實在太知我 #心意,特登揀咗有 #無敵大海景 嘅 #海港薈 同我 #嘆茶☕️ 仲以為「食環境」嘅 #餐廳 一定好貴,點知佢嘅 #點心價錢 好似同我 #樓下嗰間酒樓 相差無幾💸 所以呢餐唔使就住就住咁食喇🤣齋係睇 #蛋撻 上嘅 #燕窩、#燒賣 上嘅 #鮑魚BB 已經夠養眼👀 不過 #小秘書 反而就最欣賞佢哋嘅 #黑毛豬叉燒包,#餡料 同 #醬汁 都配合得非常好... 我一口氣仲食咗兩個添😋 仲有 #灌湯餃 都好鮮味㗎,而且湯底入面仲有 #鮑魚 同 #花膠😍 嘩!呢餐咁滋補,#小秘書 一定靚哂啫!