🌃 食肆為西式餐廳, 位於尖沙咀山林道 ,鄰近於佐敦港鐵站D出口, 餐廳以工業風設計,牆上掛滿多款霓虹燈,玩味feel十足,座位數量不多, 容易"全院滿座"。.🤠 餐牌雖然有好多嘅選擇,但係小編比" Assorted Platter set " 吸引咗😋,即係乜都有得試下咁樣😍.🐷 門西淋牛豬仁雞VS 蝦兵蟹將🦞💲 445👉 呢個海鮮拼盤超級豐富,足夠二人份量,有🦞多汁淫蝦,大大隻嘅龍蝦,裏面有唔少蝦膏同埋蝦籽,食落好juicy,仍然鎖住啖啖嘅海水味,蝦肉口感彈牙,🦀 原隻嘅軟殼蟹,炸得金黃香脆,裏面仲要爆汁添,🐷 大大嚿嘅焗多汁豬仔骨,焗得比較焦香,醬料十分惹味,而肉質都幾有咬口。🐔 慢煮蒜香春雞,有半隻嘅份量, 感覺落咗好多孜然粉,比較重口味, 以慢煮嘅方式能夠鎖住春雞嘅肉汁, 而肉質比較結實, 最後仲有脆口嘅炸薯條😋。..📍 JUST'er Bar & Restaurant尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖.*此價格只供參考及以當時為準,實際價格或會與本文章有所差異。-|

🐷 門西淋牛豬仁雞VS 蝦兵蟹將🦞
💲 445

👉 呢個海鮮拼盤超級豐富,足夠二人份量,
有🦞多汁淫蝦,大大隻嘅龍蝦,
裏面有唔少蝦膏同埋蝦籽,食落好juicy,
仍然鎖住啖啖嘅海水味,蝦肉口感彈牙,

🦀 原隻嘅軟殼蟹,炸得金黃香脆,裏面仲要爆汁添,

📍 JUST'er Bar & Restaurant
尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖