2023-05-17 82 瀏覽
我自己同小朋友都好鐘意貓貓🐱,不過我家個一家之主唔比養,唯有出去貓Cafe玩下貓仔啦!知道近葵芳呢邊有家貓Cafe,咁近我地,梗係要嚟玩下啦💜!🐱嘆杯貓茶(貓cafe)🐱好近葵芳地鐵站行5至8分鐘左右就到~嚟到要先登記,除鞋,消毒雙手先進入。店員先講明可以摸貓貓,但就唔可以抱佢地。由正門入嚟有3個鐵閘,以防貓貓走失。入面有成30幾隻靚貓咪🐱🐈,貓咪們都好親人,任摸唔嬲,只要比細細力好溫柔咁摸佢地就OK...🍴呢度嘅小食店都有幾款(漢堡包 ,薯條,雞串,沙律 餃子及飲品可以揀,我地叫左啲小食。原來,葵廣有間小食店“嘆杯貓茶”嘅小食同飲品可以帶去呢度食,或者嚟呢到點滿$100就可以直送喇,真係好方便喎!我同小食叫左幾個小食:燒雞肉串, 雞軟骨, 台灣香草腸, 炸粗薯條。全部即叫即整,好香口又唔會好乾,燒雞肉串燒汁夠香甜。我地3個人share份量剛剛好。💗貓cafe嘅部份收益撥作支援救援浪浪用途!嚟玩下食下,順便幫下貓貓,真好有意義呢🥰!

🐱嘆杯貓茶(貓cafe)🐱好近葵芳地鐵站
行5至8分鐘左右就到~