2023-09-12 291 瀏覽
阿一豬扒酸辣米綫仲未離開瑪麗醫院嘅我,今日已經住咗第28日,做埋少少檢查就會出院啦!返屋企抖一陣就會去伊利沙伯醫院,點都唔相信關自身退化事,希望QE會幫到我啦!既然就快遠離西環一帶,一定要試哂西環d好西先,試唔哂都要叫做食過下先得,今次試下食「阿一米線」,外賣拎上瑪麗醫院都唔會淋哂,好唔錯!1.真味豬扒酸辣米線$44+$1外賣(9/10)呢個豬扒米線份量都勁多,豬扒都有一大舊,由於個外賣盒唔夠大關係,豬扒剪開兩舊,豬扒係炸過,好入味,唔算薄又唔算肥,肉質唔算好韌,入面仲有酸菜同炸花生,炸花生好香,辣度我覺得似小辣,米線焗住都唔會淋有咬口,成碗豬扒米線真係好唔錯!1人總共價錢$45個人口味總評分:9/10@hka1chilisauce地址:西環卑路乍街7-11號海都樓地下C1號舖Please follow me🙆‍♂️ @wheelchaireatinhongkong 如果鍾意我嘅分享,麻煩請follow我,仲有記得Like同Share!🙏🏻🙇🏻‍♂️#阿一豬扒酸辣米綫 #西環 #西環好去處 #米線關注組 #香港美食 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #
阿一豬扒酸辣米綫

1.真味豬扒酸辣米線$44+$1外賣(9/10)

1人總共價錢$45

個人口味總評分:9/10

@hka1chilisauce

地址:西環卑路乍街7-11號海都樓地下C1號舖

#阿一豬扒酸辣米綫 #西環 #西環好去處 #米線關注組 #香港美食 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong
外賣自取
  • 真味豬扒酸辣米線