2018-09-28 206 瀏覽
良朋共聚,一行四人嚟到呢間位於佐敦白加士街嘅"響"日本燒肉食放題。餐廳裝修主打日本風格,精緻漂亮,座位闊落,坐得十分舒服。餐廳先送上刺身拼盤 :海膽味濃,口感creamy;帶子鮮甜爽口;油甘魚、三文魚、甜蝦、赤身、八爪魚款款鮮甜味美,優質好食!😋😋😋餐廳再送上:燒肉拼盤,澳洲和牛西冷、澳洲和牛肉眼、澳洲和牛胸腹、美國牛肋骨及米澤西元豚西冷,全部都好新鮮,油花分佈平均,肉味濃郁,口感嫩滑!😋😋😋七味豚拖羅、骨付鷄肉腸、鷄翼,呢幾款都已經調好味,燒完唔洗點醬都已經好好食。海鮮燒物拼盤有矜貴嘅一夜干喜之次、鮑魚、生蠔、大蝦、螺等,款款大隻優質,鮮美好食!食完以上餐廳送上嘅各種拼盤,當然要encore啦,點餐紙上面都有好多選擇!😉另外都order左D燒物同小食,和牛田園沙律、泡菜、鹽味枝豆、菠蘿同冬菇,各款優質都唔錯!不得不提呢度除咗一般汽水外,仲有任飲嘅清酒、梅酒、柚子酒、紅白酒及啤酒各款花茶任飲我哋呢晚就主打清酒、梅酒同柚子酒,三款都好飲易入喉。🍶🍶🍶仲有靚靚點品、多款雪糕連我最愛嘅movenpick雪糕都任食,我又點會錯過。😜呢餐不論食物、環境同服務我哋都好滿意,我哋應該好快會再嚟幫襯!
餐廳裝修主打日本風格,精緻漂亮,座位闊落,坐得十分舒服。

餐廳再送上:

我哋呢晚就主打清酒、梅酒同柚子酒,三款都好飲易入喉。🍶🍶🍶

呢餐不論食物、環境同服務我哋都好滿意,我哋應該好快會再嚟幫襯!😉