呢間係🚇銅鑼灣廣場一期嘅🤩極尚大喜屋🍣未到十二點已經人頭湧湧🤩。入面裝修簡潔😎時尚,地方寬躺,又有大沙發🛋️位,環境唔錯👍。自助區有各式前菜、沙律🥗、小食、熱盤、冷熱飲品🧃、清酒🍶、梅酒🥃、甜品🍮同埋雪糕🍨一應俱全!中午放題🤤可以食足三個鐘👍,而且部份食品🤤款式不定時會轉換一下🥰,唔怪之得咁旺場!日式放題我就最😍鐘意食🔪刺身,呢度款式都唔少而且幾新鮮🥰,油甘魚🐟入口油潤感足、赤貝同埋帶子刺身都鮮甜美味🤤。呢度有好多款壽司🍣,椒鹽炙🔥燒比目魚🐟、鹽燒🔥左口魚邊、針魚🐟、芒果🥭魚籽花之戀同埋香蔥拖羅🐟魚生薈🍣都係我心頭好😋。佢哋推出咗古法蒸海🐟龍躉王十分之正👍,魚肉鮮嫩彈牙🦷,我最鍾意係佢個🐟皮又厚又嫩又煙韌🤤!呢期仲有🇹🇭泰式🍛咖喱🦀軟殼蟹😍任食,十分之有驚喜🎉,因為我鍾意食軟殼蟹🦀又鍾意食咖喱🍛,啱晒我口味😋!黃金🔥燒蠔🦪有好多芝士🧀沙律醬,酸甜又鮮味😋!金蒜蓉🧄粉絲蒸扇貝都好入味🤤。比目魚西京燒🐟好肥美,肉質超級🥰嫩滑鮮甜。佢哋呢期🎊新出咗滋補☺️花膠燉鮮奶🥛,奶香清甜仲有花膠同埋杞子🤤,感覺真係幾滋補!甜品🍮櫃有多款布甸🍮同埋蛋糕🧁仔,但我最鍾意嘅就係 tiramisu,十分之香滑😋甜

比目魚西京燒🐟好肥美,肉質超級🥰嫩滑鮮甜。

甜品🍮櫃有多款布甸🍮同埋蛋糕🧁仔,但我最鍾意嘅就係 tiramisu,十分之香滑😋甜美!最後食埋雪條,真係🤩大滿足呀!
5 分鐘 (堂食)
午餐