之前工作行開新都會廣場,見到呢間新開外帶店都幾多人。一於今次lunch hour 同同事都去食一食呢間韓國人主理- K Chef Story 。menu 有齊基本(炸雞、拌飯、飯卷,連湯都會有)超豐富!無骨原味炸雞有成七款口味選擇,而且仲可以選擇帶骨/無骨,超方便貼心。炸雞香脆香口,熱辣辣。感覺似加大版麥樂雞咁,啖啖肉,滿足烤豬肉紫菜飯卷 即叫即整,然後每一舊都好足料。飯同配菜比例拿捏啱啱好,而且份量都唔少,經濟實惠又方便嫩豆腐海鮮辣湯(2-3人份)好細心,外賣盒會封膠膜,唔使擔心會瀉。辣湯惹味,辣辣底飲落好爽。豆腐、海鮮粒同蔬菜嘅量亦都幾多,送飯絕對一流!住附近嘅朋友仔/打工仔可以多一個方便快捷食到韓國料理嘅好地方😎❤️

無骨原味炸雞

烤豬肉紫菜飯卷

嫩豆腐海鮮辣湯(2-3人份)