上一次去左Lockeroom嘅總店影左好多相, 好多人都問小妹係邊到嚟🤣, 今次就帶埋朋友一齊去試下, 再次作客阿仙奴!新店比舊店地方更大更寛敞更光猛, 依舊有大量波衫collection同球員相! 上次小妹覺得佢地嘅Set Dinner味道唔錯, 所以今次就揀左其他Set Dinner嚟試下!Mojito(左)熱朱古力(右)沙律🥗蒜蓉包🍞依然咁好味, 熱辣辣好香蒜蓉味, 包皮微微焦脆, 中間嘅麵包心口感軟熟😋!紅蘿蔔湯🥕🥣小妹平時係唔食紅蘿蔔的, 但E個湯有d驚喜, 紅蘿蔔打到變蓉幾有質感, 味道鮮甜幾好味!香煎海鱸魚柳意式鮮蕃茄沙沙(H)海鱸魚🐟煎得好香, 邊邊位幾脆, 魚肉肉質厚實, 口感嫩滑, 魚味濃郁, 蕃茄沙沙🍅清新解膩, 伴菜仲有甜甜嘅紫薯蓉🍠, 整體味道唔錯, 推介😋!雜肉扒(L)雜扒餐有牛舌🐂👅, 雞扒🐔🥩, 德國腸同溫泉蛋🥚,整體味道正常, 特別一讚佢嘅牛舌煎得岩岩好, 十分爽口有嚼勁!朱古力心太軟🍫🌋🍰朱古力心太軟熱辣辣呈半流心狀, 味道超級濃郁, 唔算太甜!

Mojito(左)熱朱古力(右)

沙律🥗

蒜蓉包🍞

紅蘿蔔湯🥕🥣

香煎海鱸魚柳意式鮮蕃茄沙沙(H)

雜肉扒(L)

朱古力心太軟🍫🌋🍰
朱古力心太軟熱辣辣呈半流心狀, 味道超級濃郁, 唔算太甜!
2020-11-10
  • 香煎海鱸魚柳意式鮮蕃茄沙沙