2021-09-12
好少會寫食評,咁耐以黎第二次,從來都係唔好食先寫,真係請都唔會再黎,完全唔明個二百幾個好食係點黎,一係買返黎,一係成班人味覺有問題門口叫我入去,但裡面枱都未執好,入面嗰個待應又叫企係度等佢執好先座,佢係好快手執好丫,不過啲汁彈晒落啲櫈度,佢又完全唔知到野食個part個醬鴨根本就係滷水鴨完全唔係醬,仲要成張上菜飛浸左2/3落去,個待應係我面前抽返起直頭啲鴨係度郁我都算,個小籠包啲皮仲厚過我啲面皮叫個排骨麵由落單計等左半個鐘都未黎,催左三次,三次都係答你整緊,完全無行過去廚房/埋機幫你睇睇張單,大佬人地隔離枱同我差唔多時間黎食完碗麵走埋我都未黎,仲好意思叫我等多陣,好啦,碗麵黎到個待應盤都懶得拎,就咁將碟排骨疊上碗麵就咁上,ok,我明白做飲食係咁,你拎過係咁我都算,但你上到枱係咁依都同我分返開佢拎返落黎下嘛?就咁掉低就行左去?我見你個場又唔係真係爆晒,我完全唔明點解啲服務可以差到咁,嬲得滯相都無影