2022-09-09 290 瀏覽
今次係第三次到訪~之前嚟親都係晚市時段,要排成個幾鐘!今次就揀咗平日lunch hour後時間,排咗10-15分鐘就入得😆我同朋友每人嗌咗一杯嘢飲、明太子忌廉大蝦燉飯、蒜香蟹肉意粉、炸魷魚鬚😋人均消費$200,食lunch嚟講都偏貴!✅明太子忌廉大蝦燉飯🦐賣相就一般啦!明太子味都算出,蝦肉都有彈牙,有4-5粒!overall 嚟講成個飯都冇太大驚喜!🤣贏在夠大碟!✅蒜香蟹肉意粉蒜味係好濃的,蟹肉亦好足料!👍🏻但會覺得意粉有少少煮得太淋+濕,如果乾身少少會較好☺️✅炸魷魚鬚雖然上菜嘅時候都係好熱,但炸得唔夠脆😣外皮係油浸嘅感覺,有少少失望!要讚嘅地方就係個醬好食!總結:好似冇之前咁好食,但呢間餐廳依然值得一試☺️

✅明太子忌廉大蝦燉飯🦐
明太子忌廉大蝦燉飯

✅蒜香蟹肉意粉
蒜香蟹肉意粉

✅炸魷魚鬚
炸魷魚鬚

總結:好似冇之前咁好食,但呢間餐廳依然值得一試☺️