2023-10-25 55 瀏覽
踏入餐廳,首先映入眼簾的是它獨特的裝潢風格。餐廳將東南亞的建築風格巧妙結合,營造出一種神秘而迷人的氣氛打咭一流,而餐廳的燈光柔和而溫暖,為整個空間增添了一份浪漫的氣息。餐廳的菜單獨具特色,今期轉左萬勝節主題加入了萬勝節的創新元素。唔記得這杯叫咩名,拉花好靚用黎打咭正正正,但係味道普通。我們兩個人點三個菜色:香煎法式鵝肝牛肝菌意大利飯 - $ 168 這道菜的賣相精美,結合了法式鵝肝和牛肝菌,搭配意大利飯,看起來相當吸引人。然而,味道一般可調味太重手太鹹,但是奶味唔出。Be leaf小食拼盤— $138小食拼盤入面有炸蝦,炸洋蔥,炸墨魚咀同雞翼配沙律當中以雞翼的味道比較出色,炸完唔會太乾,炸墨魚咀都唔錯。保濕豬鞍 (唔記得幾多錢)粉紅色的薯蓉配豬鞍,整個擺盤好靚,視覺效果好好。味道可以只係豬鞍有少少老,可能用個人比較喜歡豬梅排多少少

我們兩個人點三個菜色:

香煎法式鵝肝牛肝菌意大利飯 - $ 168
Be leaf小食拼盤— $138
小食拼盤入面有炸蝦,炸洋蔥,炸墨魚咀同雞翼配沙律
當中以雞翼的味道比較出色,炸完唔會太乾,炸墨魚咀都唔錯。
保濕豬鞍 (唔記得幾多錢)
2023-10-12