近排呢係觀塘有發覺咗一間超級無敵好食嘅西餐廳,佢係喺樓上舖頭咁樣嘅👐人流唔會話好多,同埋地方超級闊落,隱蔽性好高🌿🌟🔻黑毛豬火腿菠蘿pizza $198本身以為個批係勁薄嗰隻嘅,又唔係喎,中厚到 唔會食到成口粉😙黑毛豬同火腿菠蘿都好夾,我幾鍾意食佢嘅菠蘿,佢唔係嗰啲平時食開嘅罐頭菠蘿 (食落口唔會話好甜,有一種比較清新嘅感覺)連我平時係唔食菠蘿嘅人都幾鍾意食👍🔻法式焗田螺 $98每個田螺底部係有啲薯蓉嘅包住,幾特別🔥田螺方面都幾入味,而且每一隻都好大隻,有啖啖肉嘅感覺🔻香草白酒忌廉汁煮紐西蘭新鮮青口 $178呢一個係極鍾意食嘅其中一樣,佢哋青口大大隻不在話下,加埋佢嗰個香草白酒忌廉汁,簡直係perfect💕靜咁食咩其實都唔會話覺得好突出嘅,要加埋佢個汁先係精髓,我自己唔鍾意食得太重口嘅醬汁,呢個汁呢係有提鮮嘅效果,佢入口係有啲淡口嘅,但係夾埋青口一齊食嘅時候就會覺得佢令到個青口推進一個更加正嘅層次口感🌟💓🔻Edelweiss $72呢隻啤酒我覺得女士們都好啱飲,叫一杯大杯超級抵,同埋最主要係佢唔難入口 微甜,係澳洲製造嘅✨✨

🔻黑毛豬火腿菠蘿pizza $198

🔻法式焗田螺 $98