2022-04-27 942 瀏覽
叫咗一人餐雞胸雞腿各一半,返到屋企沖完涼,準備食嘅時候先發現俾咗雞翼,同2粒雞胸碎我,雞髀就一舊都冇,而我由細到大都係唔食雞翼嘅。 聯絡觀塘店店員,竟然仲理直氣壯咁覺得搭啲雞翼落去冇問題,仲串77咁講: 【介意嘅話就下次落單之前講聲,幫你抽返隻雞翼出嚟。唔食雞翼嘅話下次落單之前講聲。】 我心諗: 你個Menu有雞胸雞髀,或者雞翼俾人揀,我落單嘅係雞胸雞髀,做乜要無啦啦同你講我唔食雞翼???唔係應該由店員提醒一下,如果唔夠雞嘅話會搭雞翼? ummm…作為一個食客,睇Menu叫餐,你俾咗啲唔係我叫嘅嘢我,仲怪返客人唔落單之前講唔食嗰樣野😅 成件事好簡單 Menu:【雞胸腿各一半,或雞翼三隻】我: 胸腿各一半吖唔該 返到去見到係雞翼問店員 店員: 你落員之前唔講你唔要雞翼?下次講返聲我幫你抽返起隻雞翼啊下 黑人問號????

唔係應該由店員提醒一下,如果唔夠雞嘅話會搭雞翼?

成件事好簡單

Menu:
【雞胸腿各一半,或雞翼三隻】

我: 胸腿各一半吖唔該

返到去見到係雞翼問店員

黑人問號????
外賣自取