🤑 芋脆檸奶凍吐司配甘梅番薯條 $70🤑 豐盛台灣牛肉湯麵 $78🤑 麻油雞湯麵線 $68 ———————————————突然去到觀塘想食台灣野 見到openrice哈豆好出名 好多人比正評諗住試下 點知。。。🥴🥴 所有野食都等好耐 又唔太好食😵🌟 芋脆檸奶凍吐司配甘梅番薯條 ($70) 🌟本身我期望 等咁耐嘅吐司外脆內軟 可惜佢內外都好軟😵麵包一啲都唔脆 奶凍一啲都唔凍芋泥好勁甜 好冇texture 一拎起個吐司 啲涵漏晒出嚟😧🌟 豐盛台灣牛肉湯麵 ($78) 🌟個人覺得 湯底太鹹 有味精嘅感覺牛肉唔係煮到好淋 我有部分係咬唔開😓一碗咁普通牛肉麵收$78 完全唔值🌟 麻油雞湯麵線 ($68) 🌟呢碗麵線令我好深刻 因為 等左好耐‼️本身其他野食已經嚟得唔快食晒其他野食 仲要等多20-25mins先煮好中途不停問職員 幾時煮好碗麵 問佢地係咪漏單佢地答 要由個湯開始煲起 站在客人角度 要煮得耐唔緊要 但最好喺落單嘅時候 提下客人好彩我地唔趕 有時間慢慢等雞湯味道還好 麵線好淋係我地叫左3道菜入面 最好食但要等半個鐘先有嘅麵線我覺得唔洗再試❌整體嚟講 除左唔值得回購 我冇其他形容詞想講😅—
🤑 芋脆檸奶凍吐司配甘梅番薯條 $70
🤑 豐盛台灣牛肉湯麵 $78
🤑 麻油雞湯麵線 $68
———————————————
諗住試下 點知。。。🥴🥴 所有野食都等好耐 又唔太好食😵

🌟 芋脆檸奶凍吐司配甘梅番薯條 ($70) 🌟

麻油雞湯麵線
麻油雞湯麵線
整體嚟講 除左唔值得回購 我冇其他形容詞想講😅
———————————————
評分🔖 (5⭐️為滿分)
味道:⭐️⭐️⭐️

🕵🏻‍♀️ #youngcfood_taiwanese
📍哈豆
📍觀塘駿業里6號富利工業大廈3樓A室
👣 港鐵觀塘站 A2 出口, 步行約6分鐘
#hkfoodblogger #hkig #discoverhongkong #hkfoodie #instafollow #diningcityhk #foodstagram #bestfoodhongkong #bestfoodfeed #foodphotography #topcitybiteshk #openricehk  #吃貨 #支持小店 #香港美食 #hkcouple #hk #852 #hkiger #香港人 #香港 #相機食先 #hkfood #hkfoodstagram #食好西 #吃貨人生
2021-04-30