呢日同朋友各order佐一人火鍋只要88~就食到超級飽我地嗌既湯底都係沙茶湯底,感覺沙茶味十分濃郁!入面已經already有好多蔬菜,我嗌既肉類係吊龍,同個湯底非常夾🥹食到肉質既彈牙!朋友嗌既肉類係豬板筋,原來係一條條嘅,店員好細心提醒我哋煮15秒左右就夠,食落好爽口,唔會肥膩除此之外每個人中有個菜籃,入面都有成4 5樣蔬菜🫶呢個一人邊爐感覺非常之健康啊~而且每款蔬菜都十分新鮮!套餐入面仲包埋五款丸😼我個人好中意粒芝士丸~同出面d芝士丸唔同食到好香魚丸~我朋友覺得魚皮餃最好食套餐仲可以烏冬、米線、蟹黃麵、出前一丁四揀一,我哋都嗌咗烏冬,份量超多😂索晒沙茶湯底好正,食完真係好飽我同朋友都嗌咗酸梅湯,佢用個熊啤啤樽裝住好可愛🐻好開胃解膩,又唔太甜呢度環境都闊落,坐得幾舒服,好啱同朋友收工過嚟邊一邊爐~
呢日同朋友各order佐一人火鍋只要88~就食到超級飽

呢度環境都闊落,坐得幾舒服,好啱同朋友收工過嚟邊一邊爐~