2019-05-10 336 瀏覽
第一次來這裡食(8個人)1. (入座)只係等位,明明已經預約,但都等左至少半小時以上(不過係新開的,這點可以原諒),不過你會見到門口的姐姐仔不停走黎走去,而且一離開就至少5分鐘,客人都一堆站門口無人理,都幾混亂下(應該人手不足啦)2.(食物)餐牌寫就寫火鍋配料20多款,但中間係完全無肉!無肉!!無肉!!!肉可能只係午餐肉或者係各類肉丸餃子,你想食牛肉只有一開始附送的一碟牛小排或者雞煲(雞煲就有個好少少,就是可以任你加,一份唔夠可以再加),要肥牛,滑雞,鮮牛肉,豬腩片都係無的,只不過距地的前菜,同湯底都不錯3.(服務)明顯你會feel到分開左幾個區域,而每個區域都有一個人負責,但當繁忙時間或者人開始多了,會容易出現超過5分鐘以上都無人理,就算其他人見到,都唔一定會理會你甚至扮見唔到,好幾次面相我而我在招手的時候,果位員工係選擇無視扮睇唔到或者直接快速甘走開,我會覺得,你至少應左我,話一陣叫同事過來幫你,個感覺會好過你直接無視扮見唔到囖
第一次來這裡食(8個人)
1. (入座)
,客人都一堆站門口無人理,都幾混亂下(應該人手不足啦)
2.(食物)

餐牌寫就寫火鍋配料20多款,但中間係完全無肉!
無肉!
!無肉!!
!肉可能只係午餐肉或者係各類肉丸餃子,你想食牛肉只有一開始附送的一碟牛小排或者雞煲雞煲就有個好少少,就是可以任你加,一份唔夠可以再加),要肥牛,滑雞,鮮牛肉,豬腩片都係無的,只不過距地的前菜,同湯底都不錯

3.(服務)

刺身